Mosodaipari berendezések wellness központokba

2020 szept 30. | Ipari megoldások

A különféle szolgáltatásokat nyújtó wellness központok nagy népszerűségnek örvendenek manapság, hiszen rohanó világunkban mindenkinek jól esik egy kis testi-lelki kényeztetés. Az ilyen létesítményekben minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy a vendégek felfrissüljenek, és energikusabban vághassanak neki a hétköznapi feladatoknak, így nem hiányozhatnak a medencék, szaunák, de sok helyen egészítik ki a szolgáltatásokat masszázzsal is. A kikapcsolódás akkor lehet teljes, ha a vendégek el tudnak lazulni, és a maximális kényelem csakis tiszta környezetben teremthető meg, ezért nem hiányozhatnak a wellness központokból a mosodaipari berendezések.

A legtöbb hasonló létesítményben biztosítanak a vendégeknek köntöst vagy törölközőt, melyek tisztaságáért felelnek a mosodaipari berendezések. Nincs lehangolóbb annál, mint belebújni egy foltos köntösbe vagy megszárítkozni egy kellemetlen illatú törölközővel. A professzionális mosógépek, szárítógépek és kalanderek mind azt szolgálják, hogy a vendégek tiszta, illatos textíliákat használhassanak kikapcsolódásuk ideje alatt, használatuk tehát nem elhanyagolható egy wellness központban. A korszerű mosodaipari berendezések hatékonyan és energiatakarékosan működnek, így használatuk akkor sem jelent terhet, ha nagy igénybevételnek vannak kitéve.

Ha új mosodaipari berendezésekre van szükség vagy a géppark modernizálására kerül sor, természetesen a megbízható működés az egyik legfontosabb szempont. Célszerű azonban azt is szem előtt tartani a választásnál, hogy a készülékek kapacitása összehangolható legyen, hiszen ez is a gördülékeny munkafolyamatot segíti.

Szeretné tudni, hol érdemes új mosodaipari berendezések után nézni? A DORMOS Kft. sokszínű termékkínálatában mindent megtalálhat, ami ahhoz kell, hogy minden nap frissen mosott törölközőkkel és köntösökkel várhassa vendégeit! A mosodaipari berendezésekkel kapcsolatos részletekért látogasson el www.fagormosodaipar.hu weboldalunkra, kérdéseivel pedig keressen minket bátran a +36-30-851-2228-as és a +36-30-931-1449-es telefonszámok egyikén vagy a dormoskft@gmail.com e-mail címen!