Szója vetőmaghoz termelőket keresünk!

2022 febr 3. | Vállalkozás

szója vetőmag termesztésében vegyen részt és legyen a partnerünk! A szója keresett termény, ami az élelmiszeripar ellátásához fontos növény.

A szója nemcsak egészséges, hanem egyre népszerűbb alapanyaga is a húsmentes ételeknek. A vegán termékekre folyamatosan növekszik a kereslet, a hús pótlására pedig előszeretettel használnak növényi alapanyagokat, köztük a szóját is. A hús utánzatokon kívül tofu, szósz és liszt is lehet a szója felhasználásából.

A szója Ázsiában honos hüvelyes növény, de mivel nem kényes növény, szerte a világon termesztik több ország mezőgazdasági termőterületein, köztük Magyarországon is. A szója vetőmagból kifejlődött haszonnövény nemcsak emberi fogyasztásra alkalmas, hanem elterjedt, hogy takarmányozáshoz is alkalmazzák.

Magyarországon a szója vetőmag vetése már évtizedek óta működik, jellemzően természetes magokat használva, tehát nem génmódosított és GMO mentes termést aratva dolgoznak a gazdák.

A szója vetőmag termeltetéshez szükségünk van az Ön segítségére! A szója termeltetésben közreműködő partnereink megkapják tőlünk a szója vetőmagot minden vetéskor a szükséges mennyiségben, szakmai instrukciókkal együtt, cserébe a termőföld, a mezőgazdasági technológia és az Ön ideje szükséges. A szója vetőmagból az Ön szakértelmével lesz learatható termés és értékesíthető termék az élelmiszeripar számára.

A honlapon a termeltetéshez kapcsolódó ajánlatról osztunk meg információkat az érdeklődő gazdákkal. Keressen minket bizalommal, ha van kapacitása szója vetőmagot vagy egyéb vetőmagot termelni a számunkra! A további tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén!

szója vetőmagok termeltetésének részleteit a www.hungarofarm.hu webcímen található honlapon ismerheti meg minden érdeklődő. Ha szeretne a partnerünk lenni, akkor lépjen velünk kapcsolatba további információkért az egyik, megadott elérhetőségünkön! A +36-1-388-93-55 telefonszámon hívjon vagy a Hungaro-Farm Kft. email címén, a masa.renata@hungarofarm.hu-n írjon nekünk!