Papírtányér szabadtéri cateringhez!

2022 márc 2. | Vállalkozás

A papírtányérokból praktikus catering kellékek válnak. A szabadtéri rendezvények időszaka már itt van,  legyen kéznél elég tányér!

Egy catering cégnek nem az italok és a menü leszállítása és szervírozása az egyetlen feladata. A felkészült vendéglátás alapja a teljes körű kiszolgálás, ami a kiegészítők biztosítását is magába foglalja. A kiegészítő lehet üveg, porcelán, de akár papír is. Utóbbit szabadtéri  vendéglátáshoz ajánljuk. Az evőeszközök és tányérok, poharak és tálak alternatív verziója a papírból készült változat. A papírtányérok is nagyon jó választásnak számítanak, különösen egy olyan rendezvényen, ami szabadtéren zajlik.

A webáruházunkban a papírtányérból is talál olyan változatot, ami egyszerre tud praktikus és még környezetbarát is lenni. A biológiailag lebomló papírból készült tányérok kisebb terhelést jelentenek a környezetre nézve, akár fel is lehet őket használni újabb papír termékekhez. A környezetbarát papírtányér minden catering cégnek tudatos választás és kifizetődő döntés is. A fesztiválok, családi rendezvények, esküvők és gasztro események is elbírják az egyszer használatos, komposztálható, cukornád alapú kiegészítőket. A webáruházban a papírtányérokból bőséges választék van, hiszen jól tudjuk, hogy minden fajta fogáshoz másféle tányér kell. Van itt megrendelhető lapostányér, leveses tányér, illetve tálca is több személyre. Kerek, szögletes vagy osztott formában és kivitelben is készülnek tányérok papírból, amiknek még a csomagolása is teljesen környezetbarát.

A www.csomagolasz.hu címen a cég weboldala elérhető az összes, megvásárolható papír és műanyag, illetve bioműanyag termékkel. Forduljon bizalommal az Asso Imballo Kft. webáruházához és vásároljon catering tevékenységhez környezetbarát, praktikusan felhasználható kellékeket, köztük papírtányérokat is! A kollégáinkra számíthat, ha a információra van szüksége. A honlapon közzétettük a telefonszámunkat és az email címünket, üzenjen nekünk vagy hívjon: info@csomagolasz.hu, 36-30-207-55-61, 36-30-859-60-03.