Víztömör fugaprofil felhasználásáról röviden

2020 máj 28. | Tervezés

A fugázás a burkolás alapvető része, hiszen az anyagok a hőmérsékletingadozás hatására tágulnak, illetve összehúzódnak, és a fuga felveszi ezeket a mozgásokat, így biztosítva a burkolás időtállóságát. Azonban míg lakossági felhasználásra tökéletesek a jól ismert fugázási módszerek, addig azokon a helyeken, ahol a padló nagy igénybevételnek van kitéve, professzionális megoldásra van szükség. A MIGUA fugarendszerek kifejezetten nagylétesítményekre lettek tervezve, és a fejlesztők arra törekedtek, hogy a speciális alkalmazási területeken is helytálljanak a profilok, így számos különféle típust dobtak piacra. Vannak olyan esetek, ahol a víztömörség kiemelten fontos szempont, így a hagyományos típusok nem állják meg a helyüket, de a MIGUA erre is felkészült, és a szakemberek megalkották a MIGUTAN névre keresztelt víztömör fugaprofilokat.

víztömör fugaprofilok számos különféle területen ideális megoldásnak bizonyulnak, így betölthetik szerepüket mélygarázsokban, parkolóházakban, tetőparkolókban, valamint gyalogoshidakon is. Ám a MIGUTAN termékek még ennél is sokoldalúbbak, ugyanis a fokozott higiéniai követelményeknek is eleget tesznek, melynek köszönhetően üzemi konyhákban, kórházakban, illetve sportlétesítményekben is helytállnak. A víztömör fugaprofilok garantáltan nem hagyják cserben az üzemeltetőket, hiszen víztömör tulajdonságuk bevizsgálásnak is alá lett vetve.

Amennyiben Ön is az innovatív megoldások híve, ismerje meg a MIGUTAN víztömör fugaprofilokat! A legújabb építészeti eljárásokkal és alapanyagokkal nehéz tartani a lépést, de a MIGUA fugarendszerek eleget tesznek a modern igényeknek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni a víztömör fugaprofilokról, látogasson el cégünk, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. honlapjára, melyet a www.bmi.co.hu webcímen érhet el! Ossza meg velünk speciális igényeit, illetve bátran tegye fel kérdéseit a víztömör fugaprofilokról, szakembereink mindenben szívesen segítenek elérhetőségeinken! Írjon nekünk üzenetet az office@bmi.co.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-23-919-164-es telefonszámon!