Salgó polcokkal nem lesz nehéz rendet tartani a raktárban!

2022 jan 25. | Tervezés

Az, hogy a cég raktára mennyire rendezett, nagyobb hatással van a működésre, mint azt elsőre gondolnánk. Egyrészt sokkal gyorsabban megtalálhatóak a keresett termékek, másrészt könnyebb a takarítás, harmadrészt pedig a leltározás is hatékonyabban kivitelezhető. Azonban sok cégnél okoz gondot a rendezettség megtartása, pedig egy kis odafigyeléssel és persze a megfelelő raktár berendezéssel egyáltalán nem nehéz a feladat. Annak, aki most szeretné átláthatóbbá és rendezettebbé varázsolni üzletét, javasoljuk a salgó polcok használatát.

salgó polcok évtizedek óta népszerűk a raktárakban. Szinte minden területen előszeretettel döntenek mellettük, hiszen a teherbírásuk nagy, igény szerint személyre szabhatóak, nem igényelnek karbantartást, egyszerű a megjelenésük, a kedvező árukról nem is beszélve. Aki a régi, nem jól pakolható állványokról a salgó polcokra vált, annak egycsapásra könnyebb lesz a munkája. Nem jelent majd többé gondot az árukeresés, a leltározás, de még a takarítás sem. A salgó polcokon a termékek könnyen elrendezhetőek, méghozzá átláthatóan, így a vásárlók is kedvükre válogathatnak, de a dolgozók is gyorsabban és hatékonyabban tudják végezni a munkájukat. A raktár vagy üzlet képe rendezetté válik, ahol öröm a nézelődés, vásárlás.

Cégünk, a Vasszer Raktártechnika Kft., a salgó polcokat a rengeteg előnyük ellenére megfizethető áron kínálja. Nálunk mindent beszerezhet egy helyen, ami raktára berendezéséhez kellhet. Érdemes körülnézni nálunk, akár egy nagykereskedelmi raktárba, akár egy kisebb alapterületű üzletbe szeretné megtalálni az ideális megoldást.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el honlapunkra, a www.vasszer.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál rólunk és az általunk kínált salgó polcokról! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a +36 32 /512-600-as vagy a +36 32/512-610-es telefonszámon vagy írjon nekünk a vasszer@vasszer.hu e-mail címre! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és segítenek mindenben.