Egyedi plakett készítés búcsú ajándéknak

2022 febr 4. | Tervezés

Egyedi plakett készítés nyugdíjazáshoz! Lepje meg nyugdíjba vonuló kollégáit egy szép, tárgyi emlékkel!

A nyugdíj fordulópont minden dolgozó ember életében. Az aktív, munkával töltött szakasza az életnek lezárul és kezdetét veszi a megérdemelt pihenés időszaka. A kollégák megérdemlik azt is, hogy a munkaadó és a többi munkatárs elbúcsúztassa és gratuláljon nekik, amikor átlépnek a nyugdíjas évekbe. Ezt a szándékot ki lehet fejezni például egy olyan, szép gesztussal is,  mint az ajándékozás.

Az egyedi plakett készítés egy ideális választás, ha valami hagyományos nyugdíjazási ajándékkal szeretné meglepni az alkalmazottait. Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg a különböző alapanyagokból készült, feliratozott plaketteket! Az egyedi plakett készítésen belül a fa plakett készítés is szerepel a palettán. A fából készített plakett természetes alapanyag nagyon stílusos ajándék elkészültét teszi lehetővé. A fa alapra kerül a fém tábla, ami a plakett szövegét is tartalmazza. Itt szerepelhet a nyugdíjazott kolléga neve, illetve a búcsúztató szövege.

A fa nem az egyedüli alapanyag, mert lehet modern külsejű is a plakett, például plexiből gyártva. Köszönje meg a sok éves munkát egy szép plakettel, amit kifejezetten a távozó kolléga számára rendelt! Biztosan sikert fog aratni és szép emlékként lehet hazavinni, akár kitenni a falra vagy a polcra. A minőségi kivitelezést, az esztétikus gravírozást mi garantáljuk egyedi plakett készítésnél.

A Szabadi Sport Gravír Kft. szolgáltatásai között szereplő egyedi plakett készítést rövid határidővel is vállaljuk. A megrendelt termék elkészítésének idejét le tudja rövidíteni az is, hogy a termék kínálatunkban saját plakettekből válogathat a megrendelő. Ismerje meg az ajánlatunkat egyedi plakett készítésre és lépjen kapcsolatba velünk a www.sportgravir.hu webcímen szereplő elérhetőségeink bármelyikén! A személyre szabott árajánlatot a sportgravir@t-online.hu email címen tudjuk továbbítani, de ha kérdése van, keressen bátran a +36-30-203-13-88, +36-1-422-17-78, +36-30-949-26-55 telefonszámok egyikén!