Corian mosdópultot az irodaházba is!

2020 jún 9. | Tervezés

Egy irodaházzal kapcsolatban szinte minden esetben a bejárat, recepció van kiemelve, hiszen ez határozza meg a látogatók első benyomását. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az épület egyéb helyiségekre nem szükséges túl nagy figyelmet fordítani, hiszen az egészből együtt alakul ki egy kép a külső szemlélő számára. Ebből a szempontból nem szabad elhanyagolni a mosdókat, hiszen hiába az igényesen kialakított terek, ha a mellékhelyiség kiábrándító. Milyen megoldásokat érdemes alkalmazni?

Corian mosdópultok tökéletes választást jelentenek bármelyik irodaházba. Nem csupán kiváló minőséget képviselnek, de praktikusság és stílus tekintetében is az élen járnak ezek a berendezési elemek. A homogén, egybefüggő, valamint pórusmentes felületnek köszönhetően egyszerű tisztántarthatóság jellemzi a Corian mosdópultokat, ami kiemelten fontos egy nagy igénybevételnek kitett helyiségben, illetve a takarító személyzet munkáját is megkönnyíti. A felület továbbá ellenáll a rozsdásodásnak és penészesedésnek, ami egy vizes helyiségben szintén lényeges szempont. Mindemellett a Corian mosdópultok kivitelezése során sokféle szín- és forma megvalósítható, így a mosdó stílusa az irodaház többi helyiségéhez igazítható, így tökéletes összkép fogadhatja a látogatókat.

Szeretné igényes és időtálló berendezési elemekkel felszerelni az irodaház minden helyiségét? A Corian mosdópultokkal nem jelent akadályt a mellékhelyiség és környezetének rendben tartása! Ha érdekli a lehetőség, a Solymosi Team szakemberei rendelkezésére állnak, hogy megvalósítsák az elképzeléseit! Látogasson el www.solymositeam.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat szolgáltatásunk és a Corian mosdópultok részleteiről! Amennyiben pedig feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén! Írjon nekünk üzenetet a solymi@t-online.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-30-914-5747-es telefonszámon, szakértőink szívesen segítenek! Ne feledje, a mosdó is igencsak árulkodó lehet! Válasszon stílusos megoldást, döntsön a Corian mosdópultok mellett!