Bortartó, mint rendezvények dekorációja? Igen!

2021 jún 8. | Tervezés

A rendezvények sikere rengeteg különféle tényezőn múlik, ezért a szervezés során minden apró részletre ügyelni kell. Nem lehet figyelmen kívül hagyni többek között a dekoráció szerepét, az ugyanis befolyásolja, hogyan ítélik meg a résztvevők az eseményt. A dekoráció alapjaiban meghatározza a helyszín hangulatát, ezáltal pedig a vendégekre is hatást gyakorol, ezért érdemes alaposan megfontolni, hogy mi és hova kerüljön. A különféle textíliák és virágdíszek klasszikus, jól bevált dekorációs eszközök, de emellett olyan megoldásokra is érdemes gondolni, mint amilyen a bortartó!

bortartó már önmagában a funkciója miatt nélkülözhetetlen eleme a rendezvényeknek, hiszen jól átláthatóvá teszi a kínálatot és a palackok biztonságos tárolását is szolgálja. Ez azonban nem jelenti azt, hogy néhány jól megválasztott bortartó ne lehetne egyben a dekoráció része is.

Egy-egy nagyobb állvány, amin a teljes termékpaletta elfér, remekül mutat a bárpult közelében, de kisebb modelleket is érdemes beszerezni. A különleges, stílusos bortartók megállják a helyüket asztaldíszként, amellett, hogy kiválóan bemutatják azokat az italokat, amik valamivel kitűnnek a kínálatból. Számtalan különféle stílusban kapható bortartó, így könnyedén a rendezvény jellegéhez, valamint a helyszín sajátosságaihoz igazítható a dekoráció. Modern és klasszikus darabok egyaránt elérhetőek, többféle formában, illetve változatos méretekben, de egyformán ízléses kivitelezésben.

Ha látványos és praktikus dekorációval szeretne készülni rendezvényére, fedezze fel a legkorszerűbb bortartók izgalmas kínálatát! A BIO FLAME s.r.o. webáruházában egyszerűbb modellek és exkluzív változatok is helyet kaptak, így bátran válogathat egyedi igényei szerint.

Tekintse meg kínálatunkat a www.borallvany-shop.hu weboldalon, ahol nem csak kényelmesen böngészhet, de néhány kattintással le is adhatja rendelését, így máris kipipálhat egy feladatot a szervezési teendők listáján! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-30-785-7070-es telefonszámon és az info@borallvany-shop.hu e-mail címen!