Az ünnepekre is rendeljen csomagolóanyag gyártást!

2022 okt 28. | Tervezés

A csomagolásnak fontos szerepe van az ünnepek ideje alatt. Rendeljen csomagolóanyag gyártást tőlünk az ünnepi termékeihez!

Az év végi ünnepekre nem lehet elég korán elkezdeni készülni. Az üzletekben megjelennek a díszek, elkezdődnek a promóciók, polcokra kerülnek az ajándéknak szánt újdonságok. A termékekhez alkalomhoz illő csomagolást is biztosítani kell. Erről mi gondoskodunk, hiszen van már benne gyakorlatunk.

Az ünnepekre gyakran dobnak piacra az élelmiszereket, dekorációt, kiegészítőket, játékokat stb. gyártó cégek limitált termékeket. Ezekhez a termékekhez érdemes igényes, figyelemfelhívó csomagolást rendelni. Az ünnepi csomagolás nem csupán felkelti a vásárló figyelmét, de ajándéknak is nagyszerű, hiszen már önmagában is dekoratív, alkalomhoz illő, akár díszcsomagolás nélkül is át lehet adni annak, akinek szánják.

Örömmel vállaljuk az idei szezon ünnepi csomagolásainak tervezését, gyártását, illetve a megrendelői igények precíz kiszolgálását. Az általunk készített csomagolóanyagok palettája színes, a hullámkarton dobozoktól kezdve a zacskókon és tasakokon át egészen a díszdobozokig és gyűjtő csomagolásokig, táskákig terjed.

A csomagolóanyag gyártásban élen jár a több, mint harminc éve a területen tevékenykedő Bakator Kft., aminek szívügye az igényes csomagolás. A tervezés és a kivitelezés is egy helyen zajlik, ami támogatja az így elkészített termékek egységes megjelenését és nem utolsósorban a költségek optimalizálását is. Amennyiben kíváncsi a cégünk teljes termék skálájára, keresse fel a honlapunkat a www.bakator.hu webcímen!

Az ünnepek már közelednek, az erre az alkalomra gyártott termékeknek pedig olyan csomagolásra lesz szüksége, ami méltó az ünnepekhez. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a tevékenységünk és szeretne árajánlatot kérni, keressen minket üzenetben, a honlapon keresztül vagy a feltüntetett elérhetőségeinken! Az értékesítésről a h.bela@bakator.hu email címen vagy a  +36-70-380-06-71, (1)-238-06-96 telefonszámok egyikén kérjen bővebb információkat!