Avery címkék klímasemleges gyártásból a környezet védelméért

2022 okt 6. | Tervezés

Napjainkban a környezetvédelem olyan dolog, ami mellett senki sem mehet el, hiszen a környezetszennyezés mindannyiunkat érinti, és csak együtt tudunk tenni a változásért. Ezért fontos, hogy minél több cég váljon klímasemlegessé, és tegyen meg minden tőle telhetőt az ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében. És szerencsére a címkézés terén is van környezetbarát lehetőség, ugyanis az Avery etiketteket gyártó cég számára kulcsfontosságú a fenntarthatóság.

A vállalat célja, hogy 2025-ig minden Avery címke a meghatározott fenntarthatósági kritériumoknak megfelelő legyen, és a termékek ökológiai lábnyoma folyamatosan csökkenjen. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítanak a károsanyag kibocsátás minimalizálására, így elérték az alkalmazottanként 3,36 tonna CO2-kibocsátásnak megfelelő mennyiséget, ami más hasonló méretű és ipari vállalatokkal összehasonlítva alacsony. A cég az öntapadó etikettek klímasemleges utóéletéről is igyekszik gondoskodni, és támogatást nyújt a termékek felelősségteljes és környezetkímélő felhasználásához és ártalmatlanításához a teljes életciklusuk alatt. Az Avery etikettekkel foglalkozó dolgozók számára modern és rugalmas munkakörülményeket biztosítanak, amikkel megfelelnek a modern társadalom ökológiai és társadalmi elvárásainak. Az öntapadós címkéket gyártó cég minimalizálta az üvegházhatású gázok kibocsátását, valamint rendelkezik a 1144-es tanúsítvánnyal, mellyel támogatják a brazíliai „ADPML Portel Para REDD Project” erdei projektet és Ugandában a „Bujagali Hydropower Project” vízprojektet. Aki tehát az Avery címkék mellett dönt, biztos lehet benne, hogy ezzel egy környezetbarát és klímasemleges módon működő céget támogat.

Az öntapadós címkék kínálatának megtekintéséhez látogasson el a www.micro-trend.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel a termékekkel vagy a megrendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-369-0622-es telefonszámon vagy az info@micro-trend.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!