Uszodai szivattyúk a kristálytiszta medencevízért!

2021 nov 25. | Tanácsadás

Az uszodai szivattyúk a víztisztítás legalapvetőbb eszközei, ezért a vendégek elégedettsége érdekében csakis professzionális terméket érdemes választani. Nálunk a legkiválóbb gyártmányok kaptak helyet, méghozzá változatos kínálatban, így garantáltan megtalálja az Önnek megfelelő modellt, amire hosszú távon számíthat!

A fürdők gazdaságos fenntartása és a környezetterhelés csökkentése érdekében ma már sokkal ritkábban cserélik a medencevizet az üzemeltetők, mint régebben. Ez természetesen nem megy a vendégek kényelmének és egészségének rovására, a megoldás a korszerű vízforgató-szűrő rendszerek alkalmazásában rejlik. A hatékony tisztításnak köszönhetően nincsenek szennyeződések sem a vízben, sem annak felszínén, ehhez azonban gondosan meg kell tervezni a rendszert.

A telepített medencék esetében általában homokszűrős berendezések felelnek a víz szűréséért és forgatásáért, ezek központi elemei pedig az uszodai szivattyúk. A készülékek kiválasztása során azok teljesítménye a legfontosabb tényező, amit meg kell vizsgálni, hiszen csak így lehet gondoskodni a rendszer hatékonyságáról. A medencék víztérfogatát, illetve a vízfelület méretét kell alapul venni ahhoz, hogy az uszodai szivattyúk az elvárásoknak megfelelően teljesítsenek, és maradéktalanul eleget tegyenek funkciójuknak. Az anyagiakat illetően mérlegelni kell, hiszen nem biztos, hogy az az igazán gazdaságos berendezés, amihez a legalacsonyabb beszerzési áron lehet hozzájutni. A jó hatásfokkal, kis fogyasztással működő, megbízható uszodai szivattyúk ugyanis kedvezőbb választást jelentenek hosszú távon, még akkor is, ha némileg magasabb áron lehet hozzájuk jutni.

Amennyiben Ön is a legkiválóbb uszodai szivattyúk egyikével szeretné teljessé tenni a medencetisztítást, ismerje meg közelebbről cégünk, a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. termékkínálatát! Nálunk professzionális berendezésekből válogathat, és a komplett szivattyúk mellett külön alkatrészeket is vásárolhat.

Tekintse meg választékunkat a www.kerexobuda.hu weboldalon, ahol akár azonnal, néhány lépésben meg is rendelheti a kiszemelt terméket. Ha bizonytalan, segítünk eligazodni az uszodai szivattyúk kínálatában, ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk a +36-1-436-0120-as telefonszámon vagy az info@kerexobuda.hu e-mail címen!