Tűzoltósági hőkamera a gyorsabb és könnyebb tájékozódáshoz

2021 máj 26. | Tanácsadás

Tűzoltóként dolgozik, és igyekszik minden olyan eszközt használni a munkája során, amelyek segítik a helyszín gyors átvizsgálásában? Ön biztosítja a tűzoltók számára nélkülözhetetlen felszerelést? A tűzoltósági hőkamerának fontos szerepe van a beavatkozások során.

A megfelelő eszközök kiválasztásakor gondolni kell arra is, hogy a szakemberek védőfelszerelésben dolgoznak. A korszerű tűzoltósági hőkamera védőkesztyűben is könnyen használható a jól kialakított kezelőfelületnek köszönhetően. Rengeteg kép felvételére és tárolására van lehetőség, így ezek később is megtekinthetők. Számos esetben okoz gondot a sűrűn befüstölt, sötét tér, amit tisztábban lehet látni a tűzoltó hőkamera segítségével. A gyorsabb tájékozódásnak köszönhetően hamarabb megtalálhatók az áldozatok, és a vagyontárgyak védelméről egyszerűbb gondoskodni. Tűzoltósági hőkamerával a tűz egy nagy épületben is gyorsan felfedezhető, majd a speciális eszközökkel és anyagokkal célzottan megszüntethető. Minél gyorsabban van a tűzfészek azonosítva, annál hamarabb megakadályozható a tűz terjedése. Az utólagos oltási munkák során is célszerű tűzoltó hőkamerát működtetni, ami lehetővé teszi a rejtett parázsló helyek felderítését.

Találja meg egyszerűen az igényeinek megfelelő, munkája során nélkülözhetetlen eszközöket! Lássa el a feladatait minél könnyebben és gyorsabban, tűzoltó hőkamera segítségével! Cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. kiváló minőségű, strapabíró termékek széles kínálatát nyújtja, többek között többféle tűzoltó hőkamerát is, amelyekről részletesen olvashat a www.fewe.hu weboldalon. Most rendkívül kedvező áron juthat hozzá a tűzoltósági hőkamerákhoz, az akció részleteiről szintén informálódhat az internetes oldalunkon. Autós töltő vásárlása, vagy régi eszköz leváltása esetén egyaránt nagy kedvezményben részesülhet, iskolák és tűzoltó kiképző központok számára pedig folyamatosan hirdetünk akciót. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal telefonon a 06-30-3899788-as számon, vagy a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címen!