Műszakvezető biztosítással kerülje el az anyagi terheket!

2023 szept 27. | Tanácsadás

A műszakvezető biztosítás megkötésével el lehet kerülni a költséges hibák rendezésének anyagi terhét.

A műszakvezető vezető szerepet tölt be egy olyan munkafolyamatban, mint amilyen például egy építkezés teljes kivitelezése. Miután az előzetes tárgyalások és a tervezés fázisa lezajlott, akkor következik a munka oroszlánrésze. A számítógépes programban összeállított és kézzel megrajzolt mérnöki terveket téglára és burkolatra kell váltani. Ez a munka még akkor is rengeteg rizikót rejt magában, ha az építészek által készített tervek minden részletükben precízek.

A biztosítás a céget és a dolgozókat is védi

A műszakvezetőre, mint az egyik vezető személyre, nagy felelősség hárul. Ő az, aki felügyeli az építőiparban dolgozók több csoportját. Az alkalmazottak és a csoportvezetők mind a műszakvezetőnek felelnek, aki ellenőrzi is és ki is adja a munkát.

A műszakvezető a műszaki folyamatot tervezését, lebonyolítását, felügyeletét végzi, több ember és azok munkája is a keze alá tartozik. Egy ilyen pozíció óriási felelősség, tapasztalat, szaktudás ellenében tölthető csak be. Mindenkivel előfordul, hogy rossz döntést hoz és olyan hibát követ el, ami anyagi kárral jár. Érdemes idejében felkészülni és megelőzni a súlyos anyagi veszteséget, ha egy hibás döntés következtében kárrendezésre kerül a sor.

Amennyiben megvan a kárrendezésre szánt anyagi keret, a cégnek nem kell a saját forrásaiból elvenni és ez az alkalmazottakra sem lesz negatív hatással. Egy megfontolt döntéssel sok ember nyer anyagi biztonságot és elkerülhető az anyagi katasztrófa is.

A mi csapatunk azért dolgozik, hogy a tervezői, mérnöki területen tevékenykedő szakemberek, vállalkozások számára megkönnyítse a biztosítással kapcsolatos ügyintézést. A www.mernokbiztositas.hu címen működik a honlapunk, ahol hasznos összefoglalókat, kalkulátorokat és naprakész információkat talál. Lépjen kapcsolatba kollégánkkal az elérhetőségeink egyikén további felvilágosításért a 06-1-4540308 telefonszámon, valamint a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen!