Munkásszálló Győrben: igényes szállás, akár hosszú távra is!

2022 okt 3. | Tanácsadás

Győr a Dunántúl egyik legnagyobb és legnépszerűbb városa. Nagyon jó elhelyezkedés, számtalan programlehetőség jellemzi és szerencsére munkalehetőség is bőven van. Sok cégtulajdonos dönt úgy, hogy itt alakítja ki a központot, esetleg új telephelyet nyit a városban. Azonban fontos, hogy ilyen esetben gondoskodni kell a munkavállalók szállásáról is, ám szerencsére nincs hiány munkásszállóból Győrben.

Mindenképp érdemes alaposan körülnézni a győri munkásszállók között, főleg, ha hosszú távú tartózkodás lenne a cél. Egy-egy éjszakát kevésbé komfortos körülmények között is ki lehet bírni, azonban, ha több napról, esetleg hetekről vagy hónapokról van szó, akkor feltétlenül igényes, ugyanakkor megfizethető megoldásra van szükség. Munkásszállónk Győrben, az Argentum Apartman, éppen ezt biztosítja vendégei számára. Minden szobánk saját, zuhanyzós fürdőszobával felszerelt, tiszta, higiénikus, ahol van lehetőség kényelmesen pihenni. Ezen kívül közös konyha is rendelkezésre áll, valamint külön térítés ellenében mosógép, szárítógép és vasaló is biztosított. A nálunk való tartózkodás így hosszabb távon is kényelmes, nem jár kellemetlen kompromisszumokkal. Munkásszállónk Győrben ugyanakkor kiemelt figyelmet fordít a megfizethető árakra is, hiszen tudjuk, hogy ez is fontos szempont a cégek számára. Ezen felül tartós, vagyis legalább 30 napos – egybefüggő – nap foglalása esetén, illetve több szoba egyidejű foglalása esetén kedvezményt adunk, ilyen esetben érdemes kérni egyedi árajánlatunkat.

Munkásszállónk Győrben központi helyen fekszik, a város bármely részéből könnyen megközelíthető.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és cégvezetőként éppen szüksége lenne egy megbízható, komfortos szállást biztosító munkásszállóra Győrben, látogasson el honlapunkra, a www.argentumapartman.com weboldalra! Ha további kérdése merült fel vagy árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal a +36 20 479 7078-as telefonszámon vagy az argentumapartman@gmail.com e-mail címen! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben.