MIGUTAN fugaszerkezet: víztömör konstrukció MIGUA minőségben

2021 okt 25. | Tanácsadás

A MIGUTAN fugaszerkezet a legjobb választás oda, ahol prioritást élvez a víztömörség, de az egyszerű kezelhetőség és az időtállóság sem hagyható figyelmen kívül. A MIGUA termékcsalád előtt nincs lehetetlen, minden szakmai kihívásra van megfelelő konstrukció!

Az építőipari alapanyagok és technológiák terén ma már hatalmas a választék, és nem minden esetben a klasszikus, jól bevált megoldások jelentik a legjobb választást. Olykor nem könnyű megtalálni azt a fugaszerkezetet, ami képes eleget tenni a legmagasabb szakmai követelményeknek és összetett igényeknek. Ilyenkor érdemes keresgélni egy kicsit, hiszen egy kis tájékozódással olyan kincsekre lehet lelni, mint amilyen a MIGUTAN fugaszerkezet!

A MIGUA professzionális termékeket kínál nagylétesítményekbe, köztük olyan területekre is, ahol a víztömörség a legfontosabb szempontok egyike. Olyan projekteknél, mint amilyen a mélygarázsok, parkolóházak, tetőparkolók és gyalogoshidak kivitelezése, a termékcsalád garantáltan víztömör tagja ajánlott, ami a MIGUTAN névre keresztelt fugaszerkezet. Az innovatív víztömör fugaszereket megbízható megoldást kínál, méghozzá hosszú távra, így nem meglepő, hogy előszeretettel választják a szakértők szerte a világon. A MIGUTAN fugaszerkezet beépítése lényegesen egyszerűbb a hagyományos módszereknél, de a későbbiekben is könnyen kezelhető, ha felújításra van szükség. A víztömör fugaszereket középtömítése könnyen hozzáférhető, ezáltal bármikor cserélhető, a tömítő sík ugyanis a kész padló felső részén helyezkedik el.

Felkeltette érdeklődését a víztömör fugaszerkezet, esetleg egyéb korszerű megoldásokkal is szeretne megismerkedni? Cégünk, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. segít megtalálni azt a MIGUA terméket, ami képes eleget tenni minden elvárásnak a soron következő projektje alkalmával! Tudjon meg többet a MIGUTAN fugaszerkezet alkalmazásával járó előnyökről a www.bmi.co.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-23-919-164-es telefonszámon és az office@bmi.co.hu e-mail címen!