Lakásbiztosítás: Mire érdemes figyelni?

2020 aug 27. | Tanácsadás

Az elmúlt időszakban számtalan ingatlankár okozója volt a szélsőséges időjárás, és az előrejelzések szerint a következő években is számítanunk kell erre. Az ingatlanok a bűnözőktől sincsenek biztonságban, általánosságban elmondható ugyanis, hogy a betörések száma növekvő tendenciát mutat hazánkban. Azonban a váratlan eseményekre is fel lehet készülni, mégpedig lakásbiztosítással, ami biztos anyagi hátteret jelent a legnehezebb helyzetekben is.

Lakásbiztosítást mindenki saját igényei szerint köthet, ám van néhány szempont, amiket tanácsos szem előtt tartani. Az első, amire mindenki nagy figyelmet fordít, az az ár, ami kétségtelenül lényeges kérdés, és összességében elmondható, hogy ezen nem érdemes spórolni. Évente néhány ezer forintos plusz költség nem sok, ha arra gondolunk, hogy kár esetén ez akár milliókkal növelheti a kifizetést.

Emellett arra is ügyelni kell, hogy pontosan mire terjed ki a lakásbiztosítás. Ez ugyanis az ingatlan mellett az ingóságokat is érinti, de kizárólag azokat, amik előzetesen bejelentésre kerültek a biztosítónál. Erre nem csupán a szerződéskötésnél kell ügyelni, hanem célszerű időről időre felülvizsgálni a biztosítást, és bejelenteni a frissen vásárolt értékeket.

Szeretne lakásbiztosítást kötni, vagy korábban kötött szerződése helyett újra váltana? Ismerje meg, milyen lehetőségeket kínál Önnek a Hungarorisk Kft.! Lakásbiztosítás kalkulátorunk segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot, és az online szerződéskötésnek köszönhetően nálunk az ügyintézés is gyors és egyszerű. Legyen szó családi házról, társasházi lakásról, építés alatt álló ingatlanról vagy akár nyaralóról, nálunk megtalálja a legjobb megoldásokat lakásbiztosítás terén is!

Amennyiben szeretné megismerni a lehetőségeket, és szívesen tájékozódna szolgáltatásaink részleteiről, látogasson el www.biztositasvalaszto.hu weboldalunkra, szakmai kérdésekben pedig keresse bátran munkatársainkat a +36-1-454-0308-as telefonszámon vagy az info@hungarorisk.hu e-mail címen!