Kerámiaszál alapú tömítőzsinórok, ha sokoldalú megoldást keres

2022 aug 29. | Tanácsadás

Kedvező tulajdonságaiknak köszönhetően a kerámiaszál alapú tömítőzsinórok számtalan alkalmazási területen megállják a helyüket. Szerezze be a hőálló tömítéseket megbízható minőségben, a munkájának megfelelő méretben és kivitelben a szakma specialistáitól!

Sokféle területen fontos szempont a felhasznált tömítések hőállósága, ilyen például a fémöntés vagy éppen a kemencék, kályhák gyártása. Ám az, hogy a tömítés anyaga képes helytállni szélsőségesen magas hőmérsékleten, nem mindig elegendő, ezért alaposan meg kell fontolni, melyik felel meg a céloknak. Kifejezetten sokoldalú anyag a kerámiaszál, ami leggyakrabban tömítőzsinórok alapjául szolgál, és ilyen formában sokrétű felhasználást tesz lehetővé.

kerámiaszál alapú tömítőzsinórok 1000 °C-os állandó hőmérséklet mellett is biztonsággal alkalmazhatóak, alacsony hővisszatartó képesség és hővezető képesség jellemzi őket. Mivel képesek ellenállni a hősokkal szemben is, többet tudnak, mint egy átlagos hő- vagy tűzálló tömítés, de nem csak ezen a területen nyújtanak kiemelkedő teljesítményt. A kerámiaszál alapú tömítőzsinórok olyan tulajdonságokat tudhatnak magukénak, mint a kémiai stabilitás, elektromos szigetelőképesség és hangszigetelés, illetve hajlíthatóság. Ezek a tömítések Inconel megerősítéssel készülnek, melynek köszönhetően mechanikai tulajdonságaik is kiválóak, húzószilárdságuk és kopásállóságuk például átlagon felüli. A kerámiaszál alapú tömítőzsinórok többféle méretben és kiszerelésben kaphatóak, így a szakemberek minden alkalmazási területre megtalálhatják a megfelelő tömítést.

Ha az Ön munkájához is kerámiaszál alapú tömítőzsinórokra van szükség, cégünkre, a WESTEX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-re számíthat! Széles választékot biztosítunk hőálló tömítésekből, termékeink minőségét illetően pedig a legjobbra számíthat. A www.westex.hu weboldalon többet is megtudhat a kerámiaszál alapú tömítőzsinórok tulajdonságairól és lehetőségeiről, ha pedig mindezek alapján úgy gondolja, hogy minket keresett, forduljon hozzánk bizalommal a +36-94-510-102-es telefonszámon vagy a westex@t-online.hu e-mail címen!