Fémgőzölés a stílusában is meggyőző termékért

2022 nov 30. | Tanácsadás

Saját gyártású terméket tervez piacra dobni, amit szeretne még egy kicsit tökéletesíteni, hogy dizájn szempontjából is a maximumot nyújtsa a vevőknek? Könnyen lehet, hogy az a technológia, amire szüksége van, a dekoratív fémgőzölés, ezért érdemes megismerkednie ezzel az eljárással!

Ha terméke még fejlesztés alatt áll, bizonyára igyekszik mindent megtenni azért, hogy az végül kivívja a vásárlók elégedettségét. Ehhez nélkülözhetetlen a tökéletes funkcionalitás, ám ma már csak azok a termékek felelnek meg az összetett vevői igényeknek, amik egyben stílusosak is. Mindez nem csupán a nagyértékű berendezésekre, hanem a legegyszerűbb háztartási eszközökre és kiegészítőkre is igaz, bármi is legyen hát a terméke, jó, ha fontolóra veszi a dekorálási lehetőségeket.

Az egyik legelterjedtebb megoldás ezen a területen a fémgőzölés, ami egy egyszerű, vákuum technológián alapuló módszert takar. Az eljárás lényege, hogy a felület kap egy vékony fém bevonatot, ez az, ami esztétikailag is értékessé tudja tenni a terméket, legyen szó bármilyen anyagtípusról. A bevonat lehet fényes, matt vagy akár szatén, a színvilágot illetően pedig csak a fantázia szabhat határt, a dekoratív fémgőzölés tehát teljes mértékben egyedi igényekre szabható.

Az egyetlen probléma az, hogy az eljáráshoz komoly technológiai háttérre van szükség, a nagyteljesítményű fémgőzölő berendezés mellett az igényektől függően festő-lakkozó gépnek, festőkabinnak kell teljessé tennie a gépparkot. Ez természetesen áthidalható, hiszen nem kell minden munkafolyamatot a saját üzemében megcsinálnia, a fémgőzölést kiadhatja bérmunkába is.

Cégünknek, a GT Reflect Bt.-nek ez adja a tevékenysége alapját, a megrendeléseket kis, közepes és nagy szériában is vállaljuk. Ha szívesen megismerkedne a dekoratív fémgőzölés lehetőségeivel és a korábbi munkáinkat is megtekintené, kattintson a www.gtreflect.hu weboldalra! Ajánlatot szeretne kérni? Várjuk megkeresését a +36-29-331-095-ös telefonszámon, valamint a gtreflect@gtreflect.hu e-mail címen!