Érintés nélküli infravörös homlokhőmérő: gyors megoldás nagy forgalmú helyeken

2020 júl 28. | Tanácsadás

A koronavírus járvány életünk minden területére nagy hatással van, számos dologban kellett megtanulnunk alkalmazkodni az új helyzethez. Az előírások szigorú betartása ebben a helyzetben kiemelten fontos, hiszen sok múlik azon, hogy fegyelmezetten tudjuk-e kezelni a szituációt. Természetes, hogy jelenleg minden olyan intézményben, ahol sok ember tartózkodik egyszerre, szükséges, hogy ki legyenek szűrve azok, akik potenciális vírushordozók. Ennek a legegyszerűbb módja az érkező emberek hőmérsékletének mérése, melyre gyors, hatékony és higiénikus megoldást kínál az érintés nélküli infravörös homlokhőmérő. Mit érdemes tudni róla?

Az érintés nélküli infravörös homlokhőmérő egy professzionális orvostechnikai eszköz, amivel gyermekek és felnőttek hőmérséklete egyaránt mérhető. Az eszköz bárhol használható, ahol szükség van rá, így kiváló megoldást jelent üzletekben, irodákban, raktárakban, iskolákban vagy éppen éttermekben. Az érintés nélküli infravörös homlokhőmérő legnagyobb előnye, hogy rendkívül gyors válaszidejű, egyetlen másodpercen belül elvégzi a mérést, melynek köszönhetően használata akkor sem okoz komolyabb fennakadást, ha egyszerre nagyobb tömeg érkezik. Az eszköz könnyen kezelhető, és mivel nem igényel érintést, így higiénikus megoldás. Az érintés nélküli infravörös homlokhőmérő akár néma üzemmódban is használható, vagyis kifejezetten diszkréten alkalmazható.

Érdekli a lehetőség, és szeretné tudni, hol vásárolhatja meg az érintés nélküli infravörös homlokhőmérőt? A Leotrade Bt. szakértői rendelkezésére állnak, ha szeretné beszerezni az eszközt. Látogasson el www.leotrade.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerhet az érintés nélküli infravörös homlokhőmérővel kapcsolatban, és akár azonnal ajánlatot is kérhet! Amennyiben van olyan kérdése, amire honlapunkon nem kapott választ, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségink egyikén, munkatársaink szívesen segítenek! Várjuk megkeresését a +36-20-336-2826-os telefonszámon, valamint az info@leotrade.hu e-mail címen!