EntryProx beléptető rendszer a biztonság szolgálatában

2020 dec 30. | Tanácsadás

Az irodaházakban rengeteg ember fordul meg, hiszen nyitástól zárásig munkavállalók, partnerek, ügyfelek és vendégek érkeznek, illetve távoznak. A nagy forgalomban igencsak nehéz kiszűrni az illetékteleneket, ezért nagy figyelmet kell szentelni a biztonságnak. Egy irodaházban sokféle igény merülhet fel, ezért olyan sokoldalú megoldásra van szükség, mint amilyen az EntryProx beléptető rendszer. Miért fontos ez, és mit érdemes tudni róla?

Az irodai munkavégzés ma már mindenhol korszerű berendezések használatával zajlik, a számítógépek, nyomtatók és fénymásolók már önmagukban olyan értéket képviselnek, amikre szemet vethetnek a bűnözők. Emellett azonban bizalmas dokumentumok is sorakozhatnak az irodában, melyek illetéktelen kezekbe jutva nehéz helyzetbe hozhatják a céget. Az tehát nem kérdés, hogy gondoskodni kell az értékek védelméről, ám az már okozhat dilemmát, hogy ezt milyen módon érdemes megtenni. A mi ajánlatunk az EntryProx beléptető rendszer!

Az EntryProx beléptető rendszer célja, hogy csakis azok a személyes juthassanak be az irodába, akik arra jogosultak. A rendszer RFID technológián alapul, ami nem csak maximális hatékonyságot nyújt, hanem kényelmes használatot is biztosít. A konkrét beléptetési célok és egyedi igények függvényében számos lehetőség rejlik az EntryProx beléptető rendszer alkalmazásában. Olyan opciók érhetők el egy ilyen védelmi rendszerrel, mint a vendég és dolgozói kártyák kezelése, az időzónák belépési jogokhoz rendelése, a rendszer felügyelet, az események térképes, illetve fényképes monitorozása, a riasztások kezelése, valamint a jelenléti idők listája.

Ha sokoldalú megoldást keres az irodaház védelmére, ismerkedjen meg közelebbről az EntryProx beléptető rendszerrel! Az EUROPROX Bt. szakértő csapatára számíthat, ha szeretne gondoskodni az értékeiről! Látogasson el www.europrox.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat az EntryProx beléptető rendszer felügyeleti programjáról és elemeiről, amennyiben pedig kérdése lenne, várjuk megkeresését a +36-22-300-528-as telefonszámon vagy az info@europrox.hu e-mail címen!