Az edzett üvegfalak a modern irodák alapvető elemei!

2021 febr 25. | Tanácsadás

A modern belsőépítészeti megoldásokra a letisztultság jellemző, ehhez pedig alapanyagok terén természetesen az üveg illik legjobban. Az ilyen stílusban kialakított irodákban ennek megfelelően rengeteg üveg felület található, gyakran térelválasztó falak formájában is megjelenik az alapanyag. Ez azonban a hagyományostól eltérő megoldást követel, ilyen környezetben az edzett üvegfalak jelentik a legjobb választást. Milyen lehetőségek rejlenek ezekben a belsőépítészeti elemekben?

Az edzett üveg lényegében a biztonsági üvegek egy speciális típusa, melynek legnagyobb előnye, hogy rendkívül ellenálló és kiválóan terhelhető. Ez már önmagában meggyőző érv amellett, hogy edzett üvegfalak kerüljenek az irodába, ám az a rendhagyó tulajdonság is a biztonságos használatot szolgálja, hogy törés esetén az alapanyag apró, életlen darabokra hullik. Ennek köszönhetően minimálisra csökkenthető a balesetek kockázata, ami egy forgalmas irodában rendkívül fontos szempont. Szintén nem elhanyagolható ilyen környezetben az edzett üvegfalak kiváló szigetelése, ami kényelmet és diszkréciót biztosít munkavégzés során.

Az edzett üvegfalak használatával elegáns, légiesnek ható környezetet lehet teremteni, ami nem csak a munkavállalók számára inspiráló, hanem a partnerekre, ügyfelekre is jó benyomást tesz. Ezekkel az elemekkel csak a képzelet szabhat határt az iroda kialakításának, hiszen az edzett üvegfalak számos különféle megoldással egyedivé tehetőek.

Ha modern stílusú irodát szeretne kialakítani, és praktikus, ugyanakkor biztonságos megoldást keres, az edzett üvegfalak nem hiányozhatnak az épületből. A VRT-Üvegfalak Kft. szakértőire számíthat egyedi elképzelései megvalósításában! Látogasson el a www.vrt-uvegfalak.hu weboldalra, ahol tájékozódhat az általunk biztosított lehetőségekről, és referenciáinkból ihletet meríthet saját irodájához! Ossza meg velünk elképeléseit, illetve tegye fel bátran kérdéseit, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén! Keressen minket bátran a +36-20-978-9744-es telefonszámon vagy a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címen!