Az adószakértő fontossága cége sikerességében!

2020 máj 27. | Tanácsadás

„A törvény nem tudása nem mentesít a felelősség alól.”

Ez a latin eredetű mondás, noha nem törvényerejű, a római jog egyik alapvetése, vonatozik a jogállamok törvényeire, így az adótörvényekre is. Fejetlenséget és visszaélések sorát eredményezné, ha mindenki hivatkozhatna a tájékozatlanságára a törvény előtt. Ennek értelmében az adóhatóság egy esetleges eljárás elindítása vagy büntetés kiszabása előtt sem fogadhatja el indokként. Naprakésznek lenni adóügyekben az adózó érdeke azért is, mert a törvény által biztosított lehetőségek, mentességek kihasználásához elsősorban ismerni kell azokat.

Az adótanácsadó képzett szakember adójogi kérdésekben

Szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve adószakértőnk segíthet

– tisztában lennünk a vonatkozó jogszabályokkal,

– a jogkövetésben,

– az adóbevallások elkészítésében,

– az adóügyi kérelmek benyújtásában,

– a részletes adójogi tanácsadásban,

– kereskedelmi ügyletek adójogi felügyeletében,

– jogorvoslatoknál a képviseletben.

Mivel a felsorolt esetekben gyakorlatilag teljes egészében papírmunkáról, dokumentációról beszélhetünk, nem mindegy, hogy mi és hogyan kerül írott, vissza nem vonható formában az adóhatóság asztalára.

Pro-Legal profi adótanácsadás, jövedéki tanácsadás

Cégünk a Pro-Legal Kft. adótanácsadói naprakészek jövedéki ügyintézésben, segítenek eligazodni a jövedéki jogszabályok között és komplex, egyedi igényekhez igazodó jövedéki szolgáltatásokkal leveszik a válláról a jövedéki adó ügyintézéssel járó körülményes és időigényes feladatokat. Mindegy, hogy a jövedéki adótörvényben előírt kérelmek beadásáról, üzleti képviseletről, mintavételi szabályzatok elkészítéséről vagy peres ügyek kezeléséről van szó, adószakértőink folyamatosan rendelkezésre állnak, akár weboldalunkon keresztül, a www.prolegal.hu címre kattintva is tájékozódhat!

Adószakértői, adótanácsadó szolgáltatásunkat elsősorban azoknak a kereskedőknek ajánljuk, akik rendelkeznek már a szükséges engedélyekkel és azoknak is, akik még nem rendelkeznek adóraktári és keretengedélyekkel, illetve egyéb, a weboldalon részletesen felsorolt, a témához kapcsolódó engedélyekkel, de a közeljövőben kívánják azokat megszerezni.

Megkereséseket a következő elérhetőségeken tudjuk fogadni: a +36 70 933 2346-os, vagy a +36 20 414 3498-as telefonszámokon és a hegedus@prolegal.hu e-mail címen!