Arany felvásárlás: diszkréció és megbízhatóság!

2020 máj 27. | Tanácsadás

Arany- ezüst vétel? Borostyán vásárlás? Régiségek vétele? Órák vásárlása? Porcelánok vétele? Legyen szó bármelyikről is, ha jól szeretne járni, nem örülne, ha meglepetések érnék a tranzakció során, forduljon bizalommal olyan megbízható, tapasztalt céghez, mint amilyen az Óbuda Antikvitás!

Ezúttal kifejezetten az arany felvásárlás érdekli? A cég természetesen ebben az esetben is maximálisan a segítségére lesz! A továbbiakban röviden bemutatjuk, miért érdemes Önnek is mielőbb kapcsolatba lépni kollégáinkkal, ha arany felvásárlásról van szó!

Először is roppant fontos kiemelni: ékszereit nem érdemes eladni tört arany árban, hiszen mi fazonaranyként még magasabb áron vásároljuk fel Öntől! Jól dönt, ha minket választ az arany felvásárláshoz, hiszen üzletünk a világpiaci ár fölött vásárol tört aranyat, befektetési érmét, fogaranyat, illetve bármilyen aranyat, karátszámtól és mennyiségtől függetlenül. Professzionális szolgáltatásunkat Budapesten és vidéken egyaránt igénybe vehetik a megbízóink. Ha tehát arany felvásárlásról van szó, döntsön mellettünk, hiszen nálunk még a kiszállás is díjtalan!

Tapasztalt, rutinos, megbízható értékbecsüsökkel dolgozunk, akik természetesen minden kérdésben állnak az érdeklődők rendelkezésére. Fontos szempont Önnek is a diszkréció? Válasszon minket bizalommal az arany felvásárláshoz, hiszen az eladás során maximálisan odafigyelünk a diszkrécióra. Ennek megfelelően a tranzakció során egyszerre csupán egy ügyfél tartózkodik üzletünkben – ennek megvalósítását pedig az időzáras bejárati ajtónk teszi lehetővé.

Felkeltettük az érdeklődését? Még többet megtudna szolgáltatásunkról, illetve az arany felvásárlás részleteiről? Ajánlatot kérne szakértőinktől? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.obudaantikvitas.hu-ra, ahol minden fontos további részletet megtalálhatnak az érdeklődők! Kérdéseivel, kéréseivel bátran lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! Kereshet minket telefonon, a +36-20/563-14-91-es számon vagy írhat levelet az obuda.antikvitas@gmail.com e-mail címre. Bizalommal várjuk jelentkezését!