A trágyabontó oltóanyagok használatáról röviden

2020 jún 29. | Tanácsadás

Az állattartó telepek üzemeltetése összetett tevékenység, melyben az egyik legtöbb kérdést felvető folyamat a trágyakezelés. Jó, ha a szakember naprakész a korszerű trágyatechnika lehetőségeivel és eszközeivel kapcsolatban, ami a gazdálkodó javát szolgálja, amellett, hogy a környezetvédelem tekintetében is nagy hangsúlyt kap. A tárgyarendszer akkor jó, ha a működése megbízható, melyhez számos más tényező mellett trágyabontó oltóanyagok használatára is szükség van.

trágyabontó oltóanyagok enzimes-baktériumos szerek, melyek lebontják a trágya szerves anyagait. Célszerű rendszeresen használni ezeket a készítményeket, hiszen ezzel csökkenthetők a trágyarendszerben fellépő üzemelési problémák, mivel a trágya így homogénebb lesz, és egyszerűbbé válik a kezelése. A sűrűbb trágya mozgási képessége ugyanis nem optimális, gyakorivá válhatnak a dugulások, továbbá szivattyúzási nehézségek is adódhatnak a telepen, melyre rendkívül hatékony megoldást kínál a trágyabontó oltóanyagok használata. A korszerűsítésnek köszönhetően tehát a folyamatok problémamentesen zajlanak majd, a trágyabontó oltóanyagok költsége ugyanakkor nem jelent megterhelő kiadást.

Amennyiben szeretné hatékonyan javítani az üzemeltetési körülményeket, de a környezetvédelem is fontos Önnek, érdemes szakértők segítségét kérnie a korszerű trágyatechnika kialakításában. Cégünk, a Promanure Kft. szakemberei mindenben segítenek Önnek, hogy a rendszer működése teljesen problémamentes legyen állattartó telepén, melyhez a SunnyGlobe trágyabontó oltóanyagokat ajánljuk.

Ha szeretné megtudni, pontosan milyen megoldásokkal tudjuk támogatni munkáját, ismerje meg szolgáltatásaink részleteit a www.promanure.hu weboldalon! A trágyabontó oltóanyagok használatának lehetőségeivel kapcsolatban és egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk bátran elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk megkeresését a +36-20-934-4615-ös telefonszámon, illetve az i.bukkosi@gmail.com e-mail címen! Ne feledje, a korszerűsítés az egész állattartó telep működésére pozitívan hat!