A parkfenntartás céljáról és eszközeiről dióhéjban

2020 dec 14. | Tanácsadás

A települések életét sokféle tényező határozza meg, köztük fontos szerep jut a zöldterületeknek, ezek ugyanis nem pusztán szépek, hanem a környezet minőségére, a klímára nézve is meghatározóak. Amellett, hogy nagy jelentősége van a településen élők számára, a hely vonzerejére is hatással van. Ennek köszönhetően nem csak közparkok ékesítik a településeket, hanem sok helyen találkozhatunk igényesen kialakított zöldterülettel, például irodák, szállodák, bevásárlóközpontok környezetében.

Annak érdekében, hogy a zöldterület látványos legyen, és egyben a látogatóknak is kedvezzen, gondos tervezés, valamint szakszerűen végzett kertépítés szükséges. Ez azonban önmagában még nem elegendő, a zöldterület fennmaradása és továbbfejlődése érdekében nem maradhat el a parkfenntartás sem. Mi tartozik ide?

park karbantartása többféle részfeladatot foglal magába. A rendszeresen végzett tevékenység olyan munkákat ölel fel, mint a gyepfelület ápolása vagy a gyepszőnyegezés, az egynyári és évelő virágok ápolása, a cserjék és fák gondozása, a növényvédelmi, gyomirtási, valamint fakivágási munkák, továbbá az öntözőrendszer építése és üzemeltetése. Ezeken felül a parkfenntartás része az időszakos felújítási és telepítési munkák elvégzése is. Mindez szakértelmet, tapasztalatot és elhivatottságot követel, ezért profi csapatra van szükség.

Olyan szakembereket keres, akik vállalják a kertépítést és a parkfenntartást egyaránt? Esetleg már meglévő park karbantartása, felújítása terén lenne szüksége segítségre? A Plantart Kft. szakértőire számíthat! Munkánk során arra törekszünk, hogy stílusos és élhető környezetet alakítsunk ki, amely során az egyedi igényekre is nagy figyelmet fordítunk. Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni szolgáltatásainkról, látogasson el www.plantart.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat cégünkről és az általunk biztosított lehetőségekről! Ha meggyőztük, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, várjuk megkeresését a +36-30-432-9070-es telefonszámon, valamint az
ertekesites@plantart.hu e-mail címen!