A beltéri növénydekoráció éttermekben is remekül mutat!

2020 júl 10. | Tanácsadás

Természetes, hogy szeretjük körülvenni magunkat növényekkel, hiszen kiváló hatással vannak ránk és emellett még gyönyörűek is. Mégis, ha beltéri növénydekorációra gondolunk, elsősorban otthonok és irodák jutnak eszünkbe, pedig szinte mindenhol nagyszerű opciót jelent, hogy feldobjuk környezetünket. Miért ne díszíthetnék különféle növények például az éttermeket?

Manapság igen nagy népszerűségnek örvend, hogy az éttermeket valamilyen stílus jegyében alakítják ki, ami nem csupán a névválasztásra vagy a kínálatra, hanem a dizájnra is kiterjed. A természetközeliség mindig megnyerő az emberek számára, ezért számos étterem alakít ki olyan arculatot, ami valamilyen izgalmas környezetet idéz és ehhez kapcsolódó életérzést közvetít. Ebbe a miliőbe különösen jól illik a beltéri növénydekoráció, az adott stílusnak megfelelően megtervezve. A növények kerülhetnek kaspókba, de a mennyezettről lelógatva is remekül mutatnak, valamint egyre népszerűbb megoldás a zöldfal. A megvalósításnak szinte csak a fantázia szabhat határt, a beltéri növénydekoráció lehet visszafogott, de extravagáns is. A különleges hangulat kialakítása mellett arra is ügyelni kell, hogy a növények úgy legyenek elrendezve, hogy ápolásuk ne jelentsen gondot.

beltéri növénydekoráció természetesen azokban az éttermekben is jól mutat, melyek egyszerűségükkel hódítanak, és nincs kifejezett koncepció a kialakításukban. Egy-egy dísznövény színben a berendezéssel harmonizáló kaspóban elhelyezve máris remek hátteret nyújt a felhőtlen kikapcsolódáshoz.

Szeretne magával ragadó hangulatot kialakítani éttermében, és ebben fontos szerepet játszana a beltéri növénydekoráció? Bízza a Plantart Kft. szakértőire a tervezést és kialakítást! Ha szeretné megtudni, mit nyújtunk ügyfeleinknek, és referenciáinkra is kíváncsi, látogasson el www.plantart.hu weboldalunkra! Amennyiben pedig megosztaná velünk ötleteit vagy feltenné kérdéseit a beltéri növénydekorációval kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeinken! Hívjon minket a +36-23-511-722-es telefonszámon vagy írjon nekünk az ertekesites@plantart.hu e-mail címre!