Veszélyes fák kivágása társasházak közelében

2021 okt 26. | Szolgáltatások

veszélyes fák kivágása az emberek épségét és az értékek védelmét egyaránt szolgálja, így kifejezetten nagy jelentőséggel bír társasházak közelében. Bízza ránk a zöldterület karbantartást, és erről a feladatól is gondoskodunk!

Minden ember számára fontos a természet közelsége, ami különösen felértékelődik a nyüzsgő, forgalmas városi környezetben. A társasházak udvarában és környező utcáiban éppen ezért központi szerepet kapnak a különféle növények, főleg a fák, amik nem csak szépségükkel, hanem hűsítő árnyékukkal is megajándékozzák a lakókat. A zöldterület karbantartásával a fák esztétikai értékét és funkcióját sokáig ki lehet élvezni, az ezzel járó feladatok azonban olykor a biztonságot szolgálják. A veszélyes fák kivágása olyan teendő, ami nem tűr halasztás olyan sűrűn lakott övezetben, mint amilyen a társasházak környéke.

Az öreg, beteg, sérült fák nem tudnak hozzájárulni a barátságos hangulat megteremtéséhez, éppen ellenkezőleg; balesetveszélyesek, ennélfogva aggodalomra adhatnak okot a lakóközösség tagjai körében. Ha elérkezik az idő, meg kell válni a fától, és el kell távolítani azt a helyéről, hogy ne tudjon sérülést, illetve kárt okozni. A fakivágás alpintechnikával történik a magasra nőtt, terebélyes lombkoronával bíró példányok esetén, ami mindenképpen profi segítséget igényel. A feladatot nem szabad alábecsülni, a veszélyes fák kivágása ugyanis csak a megfelelő eszközök és védőfelszerelés birtokában végezhető biztonságosan, szakszerűen.

Ha szeretné tapasztalt csapatra bízni a zöldterület karbantartást, köztük a veszélyes fák kivágását, a Green Forage Kft.-nél jó helyen jár! A fakivágás alpintechnikával számunkra rutinfeladatot jelent, hiszen hosszú évek óta állunk a megrendelők szolgálatában. Munkánkat gyorsan és hatékonyan, maximálisan biztonságosan végezzük, így biztosan nem fog csalódni, ha minket választ. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.kertgondozas.net weboldalon, és kérje bátran ajánlatunkat a +36-20-599-9317-es telefonszámon vagy az info@kertgondozas.net e-mail címen!