Utánfutó kölcsönzés a feladatra szabva!

2021 nov 30. | Szolgáltatások

Utánfutó kölcsönzés a szállítási igényeknek megfelelően, kedvező feltételekkel! Velünk kihasználhatja a kéttengelyes csörlős trélerek minden előnyét, a vásárlás költsége és a karbantartás terhe nélkül!

Számtalan élethelyzetben kell megoldást találni nagyobb terhek szállítására, a költözés vagy éppen a felújítás is ide sorolható. Természetes, hogy egy-egy ilyen alkalom kedvéért senki sem szeretne nagyobb költségekbe bocsátkozni, és szert tenni egy olyan járműre, ami szállításra is használható. Utánfutó segítségével könnyedén megoldhatóak a szállítási feladatok, ráadásul erre sem feltétlenül szükséges beruházni. A megoldás az utánfutó kölcsönzés, ami lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes szállítást, méghozzá pontosan olyan formában, ahogyan azt az adott feladat megköveteli!

Ha többféle szállítási igényt kell kielégíteni, szinte biztosan kompromisszumot kell kötni, ám az utánfutó kölcsönzés csak egy-egy alkalomra szól, ami általában egyféle feladatot jelent. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben az egyedi igényekre szabható a szolgáltatás, ami jelentősen megkönnyíti a szállítást. A kérdés már csak az, hogyan érdemes kiválasztani az utánfutót?

A legfontosabb szempont a teherbírás, nagyobb terhek szállítása esetén csakis a kéttengelyes trélerek jöhetnek szóba. Segítségükkel biztonságosan lehet szállítani nagyobb rakományt is, és egyenletesen lehet vontatni, így nem kell sérülésektől tartani. Az utánfutó kölcsönzés segítségével a rakodás is kényelmesebbé tehető, mégpedig úgy, hogy a felszereltségre is figyelmet fordítanak az érdeklődők. A csörlővel ellátott trélerekkel úgy lehet megoldani a le- és felpakolást, hogy az nem jelent fizikai megterhelést, melynek köszönhetően a balesetek is elkerülhetőek.

Ha felkeltette érdeklődését az utánfutó kölcsönzés, és nagy teherbírású, praktikusan használható trélerre van szüksége, ránk számíthat! Cégünk, a Glokar Ipari és Szolgáltató Kft. megbízható utánfutókat kínál, melyek között kéttengelyes csörlős trélerek is helyet kaptak a nagyobb munkákhoz. Tájékozódjon az utánfutó kölcsönzés menetéről és feltételeiről az utanfuto.glokar.net weboldalon, a szolgáltatás igénybevételéért pedig keressen minket bátran a +36-30-211-9976-os telefonszámon vagy a galambos.gyozo@gmail.com e-mail címen!