Túlsúlyos és túlméretes útvonalengedélyek beszerzése: kérje ajánlatunkat!

2020 okt 26. | Szolgáltatások

Olyan megbízható, tapasztalt céget keres, amelyre nagy bizalommal számíthat, ha túlsúlyos és túlméretes útvonalengedélyek, illetve a szükséges hozzájárulások (vasút, autópálya, stb. ) beszerzéséről van szó? Professzionális szolgáltatást venne igénybe? Ne keresgéljen tovább, segítünk! Forduljon bizalommal a Veressped-Plusz Kft.-hez, és kérje a cég személyre szabott ajánlatát a túlsúlyos és túlméretes útvonalengedélyekhez!

Miért érdemes hozzánk fordulnia? Vállalkozásunk több mint húsz éves múltra tekint vissza, ennek köszönhetően mára már Magyarország legnagyobb, a vonatkozó rendeleteknek megfelelő, szakkísérő gépkocsiparkjával és szakembergárdájával rendelkező cége lettünk.

A megbízhatóságunkat és a munkánk minőségét jól tükrözi a megbízásaink száma: hosszú ideje az általunk készített engedélyek száma megközelíti az évi ezres nagyságrendet. Ha tehát Önnek is túlsúlyos és túlméretes útvonalengedélyekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kiváló kapcsolatot ápolunk az engedélyező hatóságokkal valamint a Magyar Közút Kht.-val is.

Vegye igénybe Ön is szolgáltatásunkat a túlsúlyos és túlméretes útvonalengedélyekhez, hiszen célunk, hogy minden partnerünket a lehető legkedvezőbb áron, a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgáljuk. Kérje ajánlatunkat, hogy a szállítmányait biztonságosan, az engedélyekben előírtak maradéktalan betartásával a rendeltetési helyére továbbíthassuk. Keressen minket bizalommal, hiszen kellő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezünk a túlsúlyos és túlméretes útvonalengedélyek megszerzésében, a folyamat koordinálásban.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet szeretne tudni a szolgáltatásainkról? Ajánlatot kérne a túlsúlyos és túlméretes útvonalengedélyek és a szükséges hozzájárulások (vasút, autópálya, stb. ) beszerzéséhez? Kérjük, keresse fel weboldalunkat, hiszen a www.veressped.com-on bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket! Kérdéseivel, kéréseivel keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk a +36-20-965-94-46-os telefonszámon vagy kereshet minket e-mailben, a veressped@veressped.hu címen. Várjuk mielőbbi jelentkezését!