Szitanyomás: a színvonalas és gazdaságos megoldás

2020 nov 30. | Szolgáltatások

A marketing manapság már egyetlen cég számára sem elhanyagolható terület, de természetes, hogy a módszerek és eszközök eltérőek. A népszerűsítés egyik legkiválóbb lehetősége a reklámajándék, amit minden cég az egyéni igényekre és aktuális célokra szabhat. Az ajándéktárgyak emblémázása többféle eljárással történhet, és mindegyiknek megvan a maga előnye. Amennyiben Önt is érdekli ez a sokoldalú hirdetési lehetőség, érdemes tájékozódnia a különféle nyomtatási módokról, hogy olyat válasszon, ami minden szempontnak eleget tesz. Az alábbiakban összefoglaljuk, milyen érvek szólnak a szitanyomás mellett!

szitanyomás az egyik legnagyobb múltra visszatekintő nyomtatási forma. Az idő múlásával folyamatosan fejlődött az eljárás, és mára a nyomdaipar meghatározó technikájaként tartjuk számon. Nagy példányszám esetén a szitanyomás a legkiválóbb megoldás, ugyanis minél több darab készül, annál kedvezőbb árra lehet számítani. A nyomtatási mód legnagyobb előnye, hogy alkalmazása esetén tartós nyomatokra és kiemelkedő fedésre lehet számítani. A szitanyomás nem csak a kiváló minőségű mintáknak köszönheti hírnevét, hanem változatos felhasználhatóságának is. Ez az eljárás alkalmazható textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa és szövet nyomathordozók esetén is, enyhén görbült és íves felületek esetén éppen úgy megállja a helyét, mint sík felületek nyomtatása során. Ennek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen reklámajándék készülhet a szitanyomás technikájával.

Ha színvonalas és gazdaságos megoldást keres a reklámajándékok készítéséhez, a szitanyomás a legkézenfekvőbb megoldás! A Step Kft. csapatára számíthat elképzelései megvalósításában, korszerű gépparkunk és nagy rutinunk garantálja a kiváló végeredményt. Amennyiben érdekli, pontosan hogyan tudunk segíteni Önnek, látogasson el www.stepkft.hu weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-969-0322-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen, szívesen segítünk!