Redőnyjavítás: ne habozzon, ha nem működik az árnyékoló!

2022 márc 29. | Szolgáltatások

Az árnyékolás előnyeihez nem férhet kétség, főleg, ha napjaink egyik legnépszerűbb árnyékoló eszközéról, a redőnyről van szó. Ez ugyanis nem csak a bejutó fény mennyiségének szabályozásában játszik fontos szerepet, hanem a belátás korlátozásában, a hőszigetelésben és a biztonságban is. Ezért is bosszantó, amikor meghibásodik, ám kétségbe esésre nincs ok, hiszen a redőnyjavítás gyorsan elérhető szolgáltatás.

Általában csak valamilyen banális hibáról van szó, azonban még ezeket sem mindig lehet házilag megoldani. A zsinór vagy a gurtnicsere bizonyos időközönként szükségessé válhat, hiszen természetes, hogy az anyag öregszik, fárad és emiatt elszakadhat. Megesik, hogy az árnyékolót nem lehet leengedni vagy épp felhúzni, de szerencsére ez is könnyen orvosolható. A motoros redőny javítása motorhiba esetén lehet bonyolultabb, viszont a magas minőségű árnyékolókra nem jellemző a meghibásodás, így alapvetően ettől nem kell tartani.

Fontos, hogyha redőnyjavításra van szükség, akkor arra mielőbb sor kerüljön, hiszen már az is bosszantó, ha az árnyékolót csak egy-két napig nem lehet használni. Ezért érdemes egy olyan céget keresni hozzá, ami a redőnyjavítást gyorsan el tudja végezni. Ugyanakkor célszerű tapasztalt szakember segítségét igénybe venni, mert így biztosak lehetünk benne, hogy a probléma nem fog rövid időn belül újra fellépni. Cégünk, a Veres-Therm Kft. pontosan ezt nyújtja az ügyfeleinek, méghozzá megfizethető áron! A redőnyjavítást igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megoldani, ugyanakkor kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra is. Tapasztalt csapatunk előtt nincs lehetetlen, legyen szó alumínium vagy műanyag, hagyományos vagy motoros árnyékolóról!

Amennyiben redőnyjavításhoz keres megbízható partnert, látogason el honlapunkra, a www.verestherm.hu weboldalra! Ha kérdése van vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a 06-30/747-73-09-es telefonszámon vagy a verestherm@t-online.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére!