Redőny gurtni csere gyorsan és megbízhatóan!

2021 jún 18. | Szolgáltatások

A redőny a legnépszerűbb árnyékolástechnikai eszközök egyike, amit elsősorban annak köszönhet, hogy rendkívül sokoldalú. Segítségével egyszerűen szabályozható a beáramló fény mennyisége, és akár teljes sötétségbe is lehet borítani a helyiségeket. Leengedett állapotban nem engedi túlságosan átmelegedni a lakóteret, vagyis szerepet játszik a hőszigetelésben, de biztonságtechnikai szempontból sem elhanyagolható.

Egy ilyen árnyékolóra hosszú távon lehet számítani, évtizedeken át képes komfortosabbá varázsolni a lakók mindennapjait. A rendszeres használatból adódóan azonban előfordulhatnak kisebb-nagyobb problémák, amik szakember segítségét igénylik. Az egyik ilyen, amivel szinte biztos, hogy minden tulajdonos találkozik idővel, az a redőny gurtni csere.

A felhúzás, illetve leengedés gurtni segítségével történik, ám a legnagyobb óvatosság mellett is számolni kell azzal, hogy a gurtni elkopik, majd elszakad. A szerelés során helytelenül elkészített furatok megrövidítik a gurtni élettartamát, ebben az esetben az előbb fogja megadni magát. Bármi is vezet a szakadáshoz, nincs más megoldás, mint a redőny gurtni csere, enélkül ugyanis az árnyékoló használhatatlanná válik.

Sokak szerint a redőny gurtni csere olyan feladat, amit maguk a tulajdonosok is el tudnak végezni, ha alaposan utánajárnak a témának. A balesetek elkerülése érdekében azonban ez nem ajánlott, ahogyan azt is szem előtt kell tartani, hogy lehetnek egyedi esetek, amikor mindenképpen szakértő segítségére van szükség. Sok esetben a gurtnit megvezető alkatrészek is meghibásodnak, ilyenkor pedig a redőny gurtni csere önmagában nem elegendő.

Gondja akadt a redőnnyel, és szeretné profikra bízni a javítást? Nálunk jó helyen jár! A redőny gurtni csere számunkra rutin feladat, de bármilyen egyéb probléma esetén is számíthat ránk. Gyorsan és precízen dolgozunk, hogy Ön minél hamarabb ismét használatba vehesse tökéletesen működő árnyékolóját. Szolgáltatásunkról bővebben tájékozódhat, ha ellátogat a www.redonyjavito.hu weboldalra, ha pedig a redőny gurtni csere nem várhat, lépjen velünk kapcsolatba! Keresse Turcsányi Jánost a +36-30-324-6208-as telefonszámon vagy a turcsanyiredony@gmail.com e-mail címen!