Portaszolgálat a rendezett, biztonságos irodai környezetért

2022 nov 29. | Szolgáltatások

Szeretne spórolni az iroda fenntartási költségein, és bizonytalannak érzi magát, hogy szükség van-e portaszolgálatra? Ne feledje, hogy egy kifejezetten komplex feladatkörről van szó, ami minden szempontból a vállalkozását szolgálja, így hosszú távon sokat veszíthet, ha ezen próbál takarékoskodni!

Az iroda fenntartása rengeteg pénzt emészthet fel, hiszen gondoskodni kell a hatékony és motiváló munkakörnyezet megteremtéséről, valamint az ügyfelekre, partnerekre is jó benyomást kell tenni. Nem meglepő hát, ha Ön is fontolóra vette, hogyan tudná visszaszorítani a kiadásokat, azt viszont határozottan állíthatjuk, hogy a portaszolgálatról nem érdemes lemondania.

A szakemberek, akik a portán váltják egymást, nem csak tájékoztatást vagy épp útbaigazítást adnak, hanem azért felelnek, hogy semmi és senki ne zavarja az iroda működését. Ez talán elsőre nem tűnik kihívásnak, de ha tudja, hogy mi minden tartozik ebbe a feladatkörbe, máris másképp fog tekinteni a portaszolgálatra.

  • A portás ellenőrzése alatt tartja, hogy csak arra jogosult személyek lépjenek be az irodába, és ezzel együtt csak az illetékesek férjenek hozzá kulcsokhoz.
  • A szakember felügyelete szükség szerint nem csak az épületre, hanem még a gépjárművekre is kiterjed, feladatai közé tartozhat, hogy ügyel a parkoló rendjére.
  • Minden irodában kulcsfontosságú tényező a házirend betartása, amire szintén a portásnak kell figyelmeztetnie azokat, akik vétenek ellene.
  • A portaszolgálat része lehet az épület biztonságának fenntartása is, ide tartozik a szabálysértések és balesetek megakadályozása.
  • Végezetül a portás feladata lehet a be- és kiléptetés dokumentálása, illetve egyéb nyilvántartások vezetése.

Ha mindezeket átgondolja, könnyen beláthatja, hogy nem csak szükséges a portaszolgálat, de még azt is alaposan meg kell fontolnia, milyen cégre bízza a feladatot. Cégünk, az Angyalszem Vagyonvédelmi Kft. képzett, rutinos szakemberekkel dolgozik együtt, akik Önnek is segíteni tudnak a rendezett, biztonságos irodai környezet megteremtésében.

A www.angyalszem.hu weboldalon bővebben tájékozódhat szolgáltatásunkról, ajánlatot pedig a +36-20-929-1149-es telefonszámon és az angyalszem.kft@angyalszem.com e-mail címen kérhet. Forduljon hozzánk bizalommal!