Öntöző rendszer telepítésével megelőzheti az aszálykárokat!

2021 okt 4. | Szolgáltatások

Sajnos az elmúlt években gyakran rendkívül kiszámíthatatlan volt az időjárás. A nyarak általában forróak, hosszúak voltak, tele aszályos időszakokkal, időnként pedig az óriási felhőszakadások okoztak lokális problémát. Az utóbbi által okozott károkat nehéz megelőzni, de a csapadékhiányos időszakok remekül átvészelhetőek az öntöző rendszer telepítésének köszönhetően.

Az öntöző rendszer telepítésének hála nem kell többé azért aggódni, hogy érkezik-e megfelelő mennyiségű csapadék, amikor a növényeknek szükségük lenne rá. Az aszályon ráadásul sajnos sokszor az sem enyhít jelentősen, ha hirtelen zúdul le nagy mennyiségű csapadék, ugyanis a talaj nem képes olyan gyorsan elnyelni a vizet, így az esőnek csak kis része tud hasznosulni. Azonban a rendszeresen öntözött, nem kiszáradt talajból a növények folyamatosan fel tudják venni a szükséges tápanyagokat, az elegendő mennyiségű vizet, és nem fenyegeti őket a kiszáradás veszélye.

Az öntöző rendszer telepítése természetesen önmagában még nem jelent megoldást, hiszen a tűző napon felforrósodott növények hideg vízzel történő locsolása több kárt okoz, mint hasznot. A locsolást időzítsük a kora reggeli vagy késő délutáni, esti órákra, amikor mérsékeltebb a meleg!

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik öntöző rendszerek telepítésével, így nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. Korszerű technológiákat alkalmazunk, és legyen szó egy családi ház kertjéről vagy egy nagy területen elhelyezkedő szántóföldről vagy veteményesről, ügyfeleink a rendszer tervezésében és telepítésében is számíthatnak ránk, méghozzá kedvező feltételekkel.

Ön is öntöző rendszer telepítését fontolgatja, hogy ne kelljen tartania a csapadékhiány okozta károktól? A legjobb helyen jár! Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.bohmerkft.hu oldalra! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni öntöző rendszer telepítésére, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen vagy a 06-28-559-495-ös telefonszámon, szívesen segítenek Önnek mindenben!