Nemzetközi áruszállítás kiszámítható módon? Lehetséges!

2020 aug 26. | Szolgáltatások

Természetes, hogy ma már rengeteg cégnek vannak külföldi kapcsolatai, melynek alapfeltétele a magabiztos nyelvtudás és a jó szervezőkészség. A kereskedelmi tevékenységnek velejárója az áruszállítás, ami külföldi partnerek esetén határokon átívelő fuvarozással jár. A szállítmányozás önmagában komplex feladat, a nemzetközi áruszállítás ennek megfelelően még nagyobb kihívást tartogat, ezért ezt mindenképpen ajánlott szakértőkre bízni. Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy az áru mindig az előre a megbeszéltek szerint ér célba?

A partnerkapcsolatokat az üzlet sikerességén túlmenően a felek megbízhatósága és korrekt hozzáállása is meghatározza. A nemzetközi áruszállítás terén a határidők pontos betartása és a szállítmány épsége, illetve hiánytalansága élvez prioritást, így olyan céget kell választani, melynek szakemberei számára nem jelent gondot ezeknek a feltételeknek a teljesítése. Ha Ön is ilyen csapatra szeretné bízni a nemzetközi áruszállítást, ismerje meg a Szaki Trans Kft. tevékenységét!

Mi korszerű megoldást alkalmazunk az áru biztonsága érdekében, mégpedig Webeye nyomkövető rendszerrel kísérjük végig a járművek útját. Ha igényt tart rá, hogy Ön is nyomon kövesse a nemzetközi áruszállítás folyamatát, hozzáférést biztosítunk, így a rakomány felvételétől a lerakodásig minden mozzanattal kapcsolatban frissen informálódhat.

Ha ránk bízza a feladatot, a nemzetközi áruszállítás teljes mértékben kiszámíthatóvá válik, amivel megalapozhatja partnerkapcsolatai sikerét! Amennyiben szükség van rá, saját kapacitásunkon felül minősített alvállalkozói kapcsolatainkat is fel tudjuk ajánlani, így rendhagyó esetekben is számíthat ránk. Ha szeretné tudni, hogy pontosan milyen lehetőségeket tudunk biztosítani Önnek a nemzetközi áruszállítás terén, látogasson el www.szakitrans.hu weboldalunkra, ahol minden részletről tájékozódhat! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, munkatársaink várják megkeresését elérhetőségeinken, a +36-1-297-4764-es telefonszámon, valamint az info@szakitrans.hu e-mail címen!