Ne kockáztasson, bízza profikra a bútorszállítást!

2023 febr 1. | Szolgáltatások

Költözni általában nem egyszerű, mégis vannak olyan helyzetek, amikor az ember úgy érzi, hogy egymaga is meg tud birkózni a feladattal. Ha valakinek nincs sok holmija, akkor nyugodtan dönthet úgy, hogy ezeket egy személyautóval szállítja az új otthonába, azonban azt javasoljuk, hogy ha vannak bútorai – akár csak egy-két darab –, azok szállítását semmiképp se bízza a véletlenre.

Ha valaki bútorozott albérletből költözik, általában nincs sok saját berendezése, azonban már egy ágy vagy egy közepes méretű szekrény is lehet túl nagy a személyautóval történő szállításhoz. Ha Ön is ebben a cipőben jár, érdemes egy profi cég segítségét kérnie, mert ennek díját jóval meghaladhatja a bútorok sérülése esetén keletkező anyagi kár.

Ha egy-két darab bútor szállításáról van szó, az közel sem kerül annyiba, mint egy komplett költöztetés. Azonban, ha tapasztalt szakemberre bízza a feladatot, nem kell tartania a berendezések sérülésétől, nem Önnek kell megoldania a cipekedést és a járműben való rögzítést.

Sokan abba a hibába esnek, hogy a bútorszállításra egy rokont, ismerőst kérnek meg, azonban ezzel csupán néhány ezer forintot lehet spórolni, cserébe pedig sokkal rizikósabb. Sajnos nem alkalmas minden jármű bútorszállításra, ráadásul a szakemberek tapasztalatát nem képes semmi sem helyettesíteni. Egy nagy méretű berendezésnek a járműhöz való cipelése nem csak fizikai erőt igényel, hanem gyakorlottságot és bizonyos esetekben speciális eszközöket is.

Annak, aki biztosra szeretne menni, nem szabad félvállról vennie a feladatot sem költözés, sem egy új bútor hazaszállítása során. Cégünkre, a Vig-pack Kft.-re Ön is számíthat! Munkatársaink ott lesznek megbeszélt időben és helyen, és megfizethető áron gondoskodnak a bútorszállításról.

Amennyiben szeretne rólunk többet megtudni, látogasson el a www.vigpack.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal a +36 20 510-9705-ös telefonszámon vagy a vigpack.kft@gmail.com e-mail címen, készséggel segítünk mindenben!