Munkaruházat biztosítása valóban kedvező feltételekkel?

2020 márc 31. | Szolgáltatások

A munkáltatók a jogszabályi előírások szerint kötelesek biztosítani a dolgozók számára a megfelelő munkaruhát, emellett pedig gondoskodniuk kell annak tisztításáról, ápolásáról is. Ez egy nagyobb vállalkozásban éves szinten jelentős kiadásokkal járhat, amik egyes időszakokban komoly anyagi nehézséget is okozhatnak az érintett cégeknek. Ilyen körülmények között a vállalkozásnak kihívást jelenthet megőrizni stabil anyagi helyzetét. Amennyiben cégvezetőként szeretne praktikus, költséghatékonyabb megoldást találni a munkaruha biztosításához, ajánljuk figyelmébe a bérlés lehetőségét!

Manapság már nem csupán venni, hanem bérelni is lehet munkaruházatot, ami sokkal kedvezőbb lehetőséget kínál a cégek számára. Ez esetben egy fix kölcsönzési díjért cserébe tudja biztosítani a vállalkozás a dolgozók számára a megfelelő felszerelést. Ez sokkal költséghatékonyabb, hiszen, ha a saját felszerelést választják a cégvezetők, a vásárláson kívül a mosodai és egyéb karbantartással járó kiadásokkal is számolniuk kell. A munkaruha bérleti díjába többek között ezek a kiadások is beletartoznak.

A szolgáltatás kifejezetten előnyös lehet kezdő vállalkozások számára, de nem ritka, hogy a kiadások csökkentésének érdekében már több éve a piacon lévő cégek is ezt az opciót választják. A munkaruha bérlésével a biztos pénzügyi háttér mellett a fejlesztésekkel és a bérek emelésével is foglalkozhatnak így a munkáltatók.

Ha szeretne Ön is munkaruhát bérelni, keresse a Bardusch-Bértextília Kft.-t! Vállalkozásunk a legjobb minőségű ruházat biztosításában segít, és havi átalánydíjas szolgáltatásainkkal egyszerűen tervezhet, ami garantáltan megtérülést hoz. Rugalmas, megbízható, hosszú távon igénybe vehető szolgáltatást biztosítunk a bennünket felkereső ügyfeleknek. Bővebb információkért látogasson el weboldalunkra amit a www.bardusch.com címen ér el! Ha kérdései lennének a munkaruhákkal kapcsolatban, vagy igénybe venné a szolgáltatást, keressen bennünket a  06-70-55-45-045-ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@bardusch.hu címre!