Márványcsiszolás, matractisztítás, fertőtlenítő takarítás egyetlen partnerrel

2023 jan 10. | Szolgáltatások

Szeretné a hotel minden négyzetméterét igényessé és higiénikussá varázsolni? Egyszerű megoldást keres, ezért annak örülne a legjobban, ha egy cég vállalná magára az összes kényes felület tisztítását? Nem lehetetlen küldetés, ha körültekintően választ, a márványcsiszolástól a matractisztításon át egészen a fertőtlenítő takarításig mindent egyetlen partnerre bízhat!

A pazar enteriőr és gondosan összeállított berendezés vendégcsalogató, mindez azonban semmit sem ér, ha nincs szépen rendben tartva. Az alaposan dolgozó takarító személyzet igazi kincs egy hotelben, azonban olykor szükség van egy kis extrára is a napi takarításon felül. Amikor az általános módszerek és tisztítószerek már hasztalannak bizonyulnak, akkor kell segítségül hívni a professzionális megoldásokat. Nézzük, mi mindenre lehet szükség!

  • Az intenzív igénybevétel azzal jár, hogy lassan, de biztosan kopik a padló felülete, a burkolat elveszíti fényét, a karcolásokban megülnek a szennyeződések. A márványpolírozás, gránitcsiszolás időről időre elkerülhetetlen tehát annak érdekében, hogy a padlóburkolat hosszú távon megőrizze szépségét.
  • Ugyanígy rendszeresen gondoskodni kell a szőnyegtisztításról, sőt, a matractisztításról is, hiszen a szöveteken újra meg újra felbukkannak makacs foltok. A szálak beisszák a szennyeződéseket, amiket nem tüntet el a napi takarítás, az erős súrolás pedig koptatja az anyagot, így az sem ajánlott.
  • Végül meg kell említeni a fertőtlenítő takarítás szükségességét, ami ugyan a koronavírus miatt kapott mostanában nagyobb figyelmet, de egyébként sem szabad megfeledkezni róla. Meg kell akadályozni a baktériumok szaporodását annak érdekében, hogy a forgalom csak a sikernek ágyazzon meg, és ne a fertőzéseknek.

Cégünk, az ÁM System Bt. a felsoroltak mindegyikét vállalja, méghozzá a legmodernebb technológiát segítségül hívva. Legyen szó bármilyen felületről, munkánk nyomán csak ragyogó tisztaság marad, amit garantáltan értékelni fognak vendégei. Szolgáltatásainkról a www.amsystem.hu weboldalra kattintva tájékozódhat, ajánlatért pedig forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-339-3555-ös telefonszámon vagy az info@amsystem.hu e-mail címen!