Már ilyen is létezik: bérleltározás cégek számára

2019 nov 29. | Szolgáltatások

Nagy a raktárkészlet, vagy túl sok a tennivaló, és nem marad már szabad munkaerő, aki a leltározást elvégezze? Ma már ez sem probléma! Cégek számára nyújt bérleltározás szolgáltatást a Deep Water Kft.! A bérleltározás rendkívül költséghatékony és biztonságos megoldás, ha árukészlet ellenőrzésre és összeírásra van szükség professzionális szinten. Ha tehát az Ön cégének is sok idejébe, energiájába és kieső bevételébe kerül a rendszeres készletleltár, akkor szervezze ki egy precíz, pontos és gyors bérleltározást végző cég számára!

Amennyiben kiszervezzük a leltározást, és ezentúl egy külső cég végzi azt el, számos előnyökkel jár. A szakértő leltározó munkatársak ugyanis felkészültek, szakmailag rátermettek és kellő gyakorlattal rendelkeznek, így maximális figyelemmel és pontossággal végzik a rájuk bízott feladatot. A leltározás ezáltal sokkal gyorsabbá és hibamentesebbé válik, mintha saját munkaerőt és munkaidőt pazarolnánk rá. A bérleltározás tehát rendkívül takarékos megoldás cége számára!

Megéri kiszervezni a leltározást, de csakis hozzáértő céggel dolgozzunk együtt!

A bérleltározás független, így a belső forrásainkat nem kötik le, és így egy esetleges munkatársi érdekeltség sem csorbíthatja majd a leltárfelvétel hitelességét. A külső leltározó cég érdeke, hogy 100 %-ban valós adatokat közöljön, hiszen csak így működhet együtt hosszútávon megbízójával. A leltárfelvétel és a leltár kiértékelés a vonatkozó jogszabályok értelmében számonkérhető a külső cégen, így szabva garanciát a megbízó cég számára.

A bérleltározást bátran rábízhatja a Deep Water Kft.-re, rövid határidővel vállaljuk időszakos, szúrópróbaszerű vagy állandó jelleggel cégének készletátvizsgálását! Szolgáltatásainkról részletesen is tájékozódhat a www.deepwater.hu internetes portálon, de bátran érdeklődhet az info@deepwater.hu e-mail címen és a 06-30-336-5374-es telefonszámon is. Kiváló referenciákkal és széles körű, cégeket segítő szolgáltatásokkal várjuk megkeresését!