Lemezmegmunkálás felkészült partnerrel!

2021 dec 28. | Szolgáltatások

Lemezmegmunkálás rövid határidővel, színvonalas végeredménnyel! Mindig a feladathoz igazítjuk az alkalmazott technológiát, így biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni a végeredményben, bármi legyen is az elképzelése!

A fémlemezek sokféle alkatrész alapjául szolgálnak, használatuk ugyanis számtalan előnnyel jár, ám hosszú út vezet addig, amíg elnyerik végső formájukat. A pontos méret csak egy azokból a tulajdonságokból, amik a fémlemezek tökéletes funkcionalitásáért felelnek, így a darabolás mellett is sokféle eljárásra lehet szükség. A lemezek készülhetnek hajlítással, lyukasztással, kivágással, valamint mélyhúzással, a megmunkálás módja mindig attól függ, hogy milyen igények merülnek fel az alkatrészekkel kapcsolatban. Természetesen ehhez találni kell egy olyan partnert, aki felkészülten végzi a lemezmegmunkálást, bármi legyen is a feladat!

Cégünk, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. pontosan ezt tudja nyújtani Önnek! Többféle géppel dolgozunk, és minden egyes megbízás alkalmával azt a technológiát hívjuk segítségül, ami képes maradéktalanul megfelelni az elképzeléseknek. Hidraulikus és excenteres présgépeken, egyedi-, progresszív- és transzfer szerszámok segítségével is végzünk lemezmegmunkálást, így tudunk minden egyedi igénynek eleget tenni. Korszerű gépparkunknak köszönhetően maximálisan precíz végeredményt tudunk biztosítani, ami már önmagában kedvező a további munkafolyamatokra nézve. Mégsem csupán ennyit nyújtunk, ha ránk bízza a lemezmegmunkálást, hiszen tudjuk, hogy egy jó partner nem csak színvonalasan dolgozik, hanem gyorsan is. Éppen ezért rövid határidőt vállalunk, így nem kell kieső idővel számolnia, ez pedig végső soron anyagilag is kedvező az Ön számára. A lemezmegmunkálás mellett különféle szerelési műveletekben is számíthat a segítségünkre, így igény szerint akár több lépést is rábízhat egyetlen partnerre.

Ha szeretne többet megtudni a lemezmegmunkálás technológiai lehetőségeiről, látogasson el a www.ferro-press.hu weboldalra! Kérje ajánlatunkat és tegye fel bátran kérdéseit, készséggel állunk rendelkezésére a +36-57-515-950-es telefonszámon, valamint a ferropress@ferro-press.hu e-mail címen!