Költöztetés Budapesten akár hétvégén is? Hívjon minket!

2020 szept 25. | Szolgáltatások

Olyan megbízható, tapasztalt, rutinos céget keres, amely vállalja lakások, albérletek, családi házak, irodák, raktárak komplett költöztetését Budapesten? Probléma- és zökkenőmentes költözésről álmodik, amikor semmi miatt nem kell aggódnia? Ne keresgéljen tovább, inkább forduljon bizalommal a Bútor Tefu Bt.-hez, ha Ön is profi szolgáltatást venne igénybe!

Miért dönt jól, ha minket választ a soron következő költöztetéshez a fővárosban? Ránk abban az esetben is számíthat, ha költöztetésre Budapesten hétvégén van szüksége! Ezentúl fontos kiemelni azt is, hogy az aktuális tarifánk és a szolgáltatásunk minősége az egyik legkedvezőbb a költöztető cégek között. Nagy tapasztalat és rutin szól mellettünk, hiszen büszkén jelenthetjük ki, hogy immáron közel húsz év alatt több mint kétezer irodát és húszezer családot költöztettünk egyik helyről a másikra.

Ha minket választ a költöztetéshez Budapesten, akkor valóban sokrétű, teljes körű szolgáltatást vehet igénybe, hiszen igény szerint vállaljuk akár a bútorok szét- és összeszerelését a költözés során, illetve természetesen biztosítani tudjuk az ehhez szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat is.

Hívjon minket bizalommal a költöztetéshez Budapesten, hiszen járműparkunk minden költözéshez szükséges eszközzel (szerszámok, hevederek, fóliák, pokrócok) felszerelt! Forduljon hozzánk bátran abban az esetben is, ha sürgősen van szüksége költöztetésre Budapesten, hiszen a nap 24 órájában állunk megbízóink rendelkezésére. Megéri minket választani, hiszen akár a túlsúlyos tárgyak (például: zongora, pianínó, páncélszekrény, stb.) biztonságos szállítását is nyugodt szívvel ránk bízhatja. Büszkén jelenthetjük ki: számunkra a profi költöztetés hivatás.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna szolgáltatásainkról? Kíváncsi a költöztetés budapesti árainkra? Kérjük, látogasson le weboldalunkra, hiszen a www.koltoztetes-butorszallitas.hu-n bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket, leendő megbízóinkat! Amennyiben máris szeretne kapcsolatba lépni kollégáinkkal vagy ajánlatot kérne, kérjük, keressen minket bizalommal a +36-30/990-47-87-es számon, vagy írjon e-mailt a butortefu@gmail.com címre!