Kéményseprés szolgáltatás gazdálkodó szervezetek tulajdonosainak

2020 aug 28. | Szolgáltatások

Természetes, hogy otthonunkba időről időre kéményseprő szakemberek látogatnak, és biztonságunk érdekében elvégzik a szükséges ellenőrzést, illetve tisztítást. A kéményseprés szolgáltatás ingyenes, amennyiben kizárólag lakhatási célokra használjuk az ingatlant, azok számára azonban, akiknek vállalkozásuk van, már nem ilyen egyszerű a helyzet. Mit érdemes tudni a gazdálkodó szervezetek tulajdonosainak a kéménysepréssel kapcsolatban?

Abban az esetben, ha a gazdálkodó szervezet családi házba vagy társasházba van bejegyezve, meghatározott időközönként kötelező megrendelni a kéményseprést. A szolgáltatás díját meg kell téríteni, ám míg saját kémény esetén a teljes díjat ki kell fizetni, addig abban az esetben, ha a lakás a társasház gyűjtőkéményére van csatlakoztatva, csak az adott ingatlanra eső munkadíjjal kell számolni. Mindegy, hogy a gazdálkodó szervezet székhelyeként, telephelyeként vagy fióktelepeként van nyilvántartva az ingatlan, a sormunka megrendelése kötelező. Attól függően, hogy milyen fűtőeszköz van a kéményhez csatlakoztatva, változó, hogy milyen gyakorisággal kell igénybe venni a kéményseprés szolgáltatást. Amennyiben a házban szilárd tüzelőanyaggal van megoldva a fűtés, évente, ha pedig gázzal, akkor kétévente kell megrendelni.

Az Ön számára is kötelező a kéményseprés szolgáltatás megrendelése? Saját érdeke, hogy olyan céget találjon, ami amellett, hogy megbízható, kedvező díjszabással dolgozik. A Filantrop Kft. csapata pontosan ezt nyújtja ügyfeleinek! Szakértelmünknek, valamint gondosan kialakított eszköztárunknak köszönhetően nem jelent gondot számunkra az ellenőrzés és szükséges esetén a tisztítás.

Ha szeretné megismerni tevékenységünk részleteit és szívesen tájékozódna az árakról, látogasson el www.filantrop.org weboldalunkra! Amennyiben pedig megrendelné kéményseprés szolgáltatásunkat vagy kérdései lennének a témában, keressen minket bátran elérhetőségeink valamelyikén! Lépjen velünk kapcsolatba a filantrop@filantrop.org e-mail címen vagy a +36-76-322-321-es telefonszámon!