Hivatalos fordítás rugalmasan és megbízhatóan

2021 márc 30. | Szolgáltatások

A hivatalos ügyek intézése mindig megköveteli az alapos utánajárást, hiszen ez a feltétele annak, hogy az érintettek biztosan tudják, hogy szabályosan jártak el. Cégek és magánszemélyek számára egyformán fontos, hogy az ügyintézés zökkenőmentes legyen, ehhez pedig bizonyos esetekben szakemberek közreműködésére is szükség van. Az ügyintézés gyakran megköveteli a hivatalos fordítást, ilyenkor pedig felmerül a kérdés, hogy mi a teendő, és hova érdemes fordulni?

hivatalos fordítás sajátja, hogy a lefordított és lektorált dokumentum hitelesítő záradékkal, valamint pecséttel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy a fordítóiroda ilyen formában tanúsítja a fordítás helyességét és teljességét, az eredeti szöveggel való megegyezőségét.

Az esetek túlnyomó részében hazánkban és külföldön egyaránt elfogadott a hivatalos fordítás, de kivételes esetekben előfordulhat, hogy hiteles fordításra van szükség, melyet csak az
Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda készíthet. Mindenképpen ajánlott utánajárni, hogy biztosan szükséges-e a hiteles fordítás, az ugyanis olykor hosszú határidővel és magas költségekkel jár. A hivatalos fordítás sokkal rugalmasabban készül, ezért ha nincs rögzítve az OFFI által készített fordítás kizárólagossága, ez az egyszerűbb és kedvezőbb megoldás.

Hivatalos ügyeket intéz, és szakfordításra van szüksége? Megbízható fordítóirodát keres a fővárosban? Az iTolmacs csapatára számíthat, ha érdekli a hivatalos fordítás Budapesten! Szakembereink gyorsan és pontosan dolgoznak, melynek köszönhetően biztos lehet benne, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Magyarországon egyedülálló módon digitálisan is hitelesítünk fordításokat, amit akár még aznap eljuttatunk Önhöz, ez pedig kétségkívül a hivatalos fordítás legegyszerűbb és legkényelmesebb módja.

Tevékenységünkről bővebben tájékozódhat a www.itolmacs.hu weboldalon, ahol máris ajánlatot kérhet, ha szolgáltatásunkat meggyőzőnek találta! Amennyiben érdekli a hivatalos fordítás Budapesten, de a megrendelés előtt feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-20-933-4746-os telefonszámon és az info@itolmacs.hu e-mail címen!