Ezeken a helyszíneken éri meg év végi céges rendezvényt szervezni

2019 nov 28. | Szolgáltatások

Közeledik az év vége, és ilyenkor a legtöbb vállalkozásnál valamilyen céges rendezvényhelyszínt keresnek, ahol évértékelő beszédet tarthatnak és kioszthatják az év végi prémiumokat egy karácsonyi céges rendezvény keretében. Tökéletes céges rendezvényhelyszín Ráckevén a Duna Relax & Event Hotel, Noszvajon pedig az Oxigén Hotel, valamint a Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont. A Budapestről és Eger felől is könnyen megközelíthető csodálatos céges rendezvényhelyszínek örömmel várják a nagyobb létszámú vállalatok munkatársait az év végén is.

A céges karácsonyi évzáró partikon rendszerint meghallgathatjuk a vezetők évértékelő beszédét, díjazzák az év dolgozóit, finomakat ehetünk és ihatunk, valamint valamilyen program vagy szórakozási lehetőség is az alkalmazottak rendelkezésére áll. A céges rendezvényekre élő zenét vagy humoristát is hívhatunk, de akár egy amatőr színtársulat bohókás előadásával is szórakoztathatjuk az egybegyűlteket. A cél minden esetben, hogy a munkatársakkal közösen búcsúztassuk az óévet, és együtt egy felejthetetlen összejövetelen vehessünk részt.

Mitől lesz jó egy év végi céges parti?

Az évzáró szilveszteri vagy karácsonyi céges rendezvények egyik legfontosabb kritériuma, hogy megfelelő helyszínen legyenek megtartva. Ehhez számtalan hotel és rendezvényközpont áll a kisebb-nagyobb cégek rendelkezésére. A helyszín mellett azonban a téma is befolyásolhatja az esti hangulatot. Sok cég szokott szuperhősös, filmsztáros vagy retró témát adni egy-egy céges rendezvénye számára. A nagy eseményen kiváló étellel és itallal búcsúztathatjuk el az óévet, sokszor tombola sorsolás mellett. A minőségi, eseményről készült képek és videók pedig hosszú időn át fognak emlékeztetni az évzáró partinkra. Egyesek ilyenkor a főnököket is meglepik kisebb-nagyobb ajándékkal, de közös játékra is invitálhatjuk a munkatársakat.

Ha a jó csapat és a kiváló hangulat megvan, akkor már csak egy jó céges rendezvényhelyszínre van szükség! A www.cegesrendezveny.eu kínálatában több remek helyszín közül válogathat! Kérdéseire pedig a +36-30-539-7910 telefonszámon és a sales@wellnesshotel.hu e-mail címen kaphat választ, keressen minket bátran!