Bútorszállítás megbízható cégtől, megfizethető áron!

2021 márc 3. | Szolgáltatások

Amikor az ember költözik vagy bútorszállító szolgáltatást kell igénybe vennie, természetes, hogy igyekszik egy megbízható céget keresni hozzá, ami úgy vigyáz a berendezésekre, mintha csak a sajátjai lennének. De hogyan találjuk meg ehhez az ideális partnert? Az alábbiakban abban igyekszünk segíteni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a bútorszállítást végző cég kiválasztása során.

Először is fontos lehet, hogy pontosan milyen berendezést kell szállítani. Egy éjjeli szekrény természetesen senkinek sem jelenthet gondot, azonban egy páncélszekrény vagy egy hatalmas ülőgarnitúra már annál inkább. Ezt mindenképp érdemes tisztázni, és ajánlatkéréskor rákérdezni, hogy mekkora kapacitással rendelkeznek. Fontos a tapasztalat is, illetve, hogy a bútorszállításba bele tartozik-e az is, hogy a járműig elviszik a berendezést. Sok cégnél az alapdíjban csak a fuvarozás van benne, és vagy a megrendelőnek kell megoldania a bútor járműhöz juttatását, vagy pluszban kell fizetnie a pakolásért. Ezzel pedig el is érkeztünk a következő fontos szemponthoz, amire a bútorszállítás megrendelésekor figyelni kell: ez pedig a szolgáltatás ára. Ezt minden cég egyénileg határozza meg, kérhet kilométerdíjat, óradíjat, de az előre megbeszélt feltételek alapján megállapított fix árért cserébe is vállalhatja a bútorszállítást. Fontos, hogy arra is kérdezzünk rá, hogy van-e emeletdíj, ugyanis ez bizonyos esetekben akár jelentősen is megnövelheti a költségeket! Érdemes lehet megmérni, hogy a bútor befér-e majd a liftbe, és ezt is megírni árajánlat kéréskor.

Bútorszállítást sok cég vállal, de mindenképp megéri egy megbízható csapatot keresni, ami nem okoz majd kellemetlen meglepetéseket. Amennyiben Ön éppen ilyen után kutat, a legjobb helyen jár! Látogasson el a www.koltoztetes-butorszallitas.hu honlapra, ahol bővebb információt talál rólunk és a bútorszállítás árakról! Ha kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, hívjon minket a +36 30 990 4787-es telefonszámon vagy írjon nekünk a butortefu@gmail.com e-mail címre!