Budapesti szülinapi terem: felejthetetlen zsúrt szervezünk!

2020 aug 24. | Szolgáltatások

Ön is a gyerekzsúrok szakértőire bízná óvodás vagy kisiskolás gyermeke soron következő születésnapi bulijának megszervezését? Emlékezetes zsúrral szeretne felejthetetlen élményt okozni kisgyermekének? Segítünk! Forduljon bizalommal az EMI Gyerekzsúr Kft.-hez, és bízza ránk a gyerekzsúr szervezését!

A tökéletes budapesti szülinapi terem után kutat? Ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, a helyszín után sem kell keresgélnie, hiszen fontos kiemelni: Budapesten a belvárosban saját helyszínnel rendelkezünk, ahol terembérleti díj fizetés nélkül veheti igénybe szolgáltatásunkat.

Mit kell tudni a budapesti szülinapi termeinkről? Saját budapesti szülinapi termünk a XIII. kerületben található, egészen pontosan a Westenddel szemben, a Váci úton. Kapacitásunk azt is lehetővé teszi, hogy akár két szülinapot is levezessünk párhuzamosan hangszigetelt helyiségekben. Fontos kiemelni, hogy budapesti szülinapi termünk – a nagyobb – 50 nm2-es. Ebben a teremben akár húsz fő gyermek is kényelmesen elfér, ezentúl pedig a helyiség – adottságaiból kifolyólag – bármilyen tematika levezetésére alkalmas. A nagyobb budapesti szülinapi termünk besötétíthető, tematikának megfelelően a kellékeink, illetve a neon dekorációk világítanak az UV alatt. Természetesen gondoltunk a szülőkre, kísérőkre is, ennek megfelelően a nagy terem még előtérrel is rendelkezik. Itt akár tíz fő felnőtt is helyet tud foglalni, nekik a kávézásra is biztosítunk lehetőséget.

Fontos kiemelni továbbá, hogy az ünnepeltek és a vendégeik hamarosan használatba vehetik kisebbik budapesti szülinapi termünket is, ahol 35 nm2-en, illetve maximum tizenkét fővel tudjuk lebonyolítani a zsúrokat. Ez egy szintén besötétíthető, teljesen különálló, folyosóval elválasztott helyiség, ahol akár maximum tíz fő felnőtt tud helyet foglalni, beszélgetni egy légtérben a gyerekekkel, de boltívvel leválasztva egy kisebb helyiségben. Ezentúl terveink között szerepel, hogy építünk egy valódi lézerhálót is.

Többet szeretne tudni szolgáltatásunkról, illetve budapesti szülinapi termeinkről? Ajánlatot kérne a soron következő születésnapi zsúr megszervezéséhez? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.emi-gyerekprogramok.hu-n bővebb, részletes információkkal várjuk az érdeklődőket! Kollégáinkkal kapcsolatba léphet +36-30/824-40-16-os telefonszámon, vagy kereshet minket írásban is. Levelét az emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com e-mail címre várjuk!