Bőrfedésű határidőnapló, az elegáns céges ajándék!

2021 nov 25. | Szolgáltatások

bőrfedésű határidőnapló tökéletes választás, ha szeretné ízléses, mégis hasznos ajándékkal meglepni munkavállalóit, partnereit. Ne feledje, hogy a céges ajándék emblémázott változatban az igazi, a díszítésnek pedig csak a fantázia szabhat határt!

December közeledtével gyakran okoz dilemmát a vezetőségnek, mivel ajándékozzák meg azokat, akik egész évben keményen dolgoztak a vállalkozás sikereiért, illetve azokat, akiket szeretnének meggyőzni a jövőbeli együttműködésről. A céges ajándék értéktől függetlenül bármi lehet, a lényeg, hogy kifejezze a munkavállalók, partnerek iránti megbecsülést. Az viszont fontos, hogy a meglepetésnek meglegyen a maga funkciója, és amellett, hogy praktikus, mutatós is legyen. Az egyik legjobb választás, ami magában hordozza a jó céges ajándék valamennyi tulajdonságát, a bőrfedésű határidőnapló!

Bár ma már sokan telefonos applikációban vezetik teendőiket, egy stílusos határidőnaplót garantáltan szívesen használ mindenki. A bőrfedésű határidőnapló kifejezetten hasznos, méghozzá az év első napjától az utolsóig, emellett pedig kifinomult ízlésről árulkodik. Önmagában is jó választás, de akkor lehet teljessé tenni a meglepetést, és valódi céges ajándékká alakítani azt, ha a vállalkozás arculati elemei is helyet kapnak rajta. Pontosan erre szolgál a határidőnapló készítés, melynek segítségével az egyedi elképzelésekhez igazítható a borító. A cégnév, logó vagy szlogen mellett inspiráló idézet vagy akár személyes üzenet is díszítheti a borítót, ami kifejezetten kedves gesztus a vezetőségtől. A határidőnapló készítés végeredménye csakis attól függ, hogy mi a megrendelés, hiszen a korszerű technológiai megoldásoknak köszönhetően lényegében bármilyen elképzelés megvalósítható.

Ha olyan kivételes ajándékkal szeretné meglepni munkavállalóit, partnereit, mint amilyen az egyedi bőrfedésű határidőnapló, a Step Kft.-re számíthat! Otthonosan mozgunk a céges ajándékok világában és profi gépparkkal rendelkezünk, így bátran ránk bízhatja a határidőnapló készítést. Amennyiben szeretne többet megtudni az általunk alkalmazott eljárásokról, látogasson el www.stepkft.hu weboldalunkra, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-969-0322-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen!