Az ESD védőruha szerepe az elektronikai iparban

2020 jún 30. | Szolgáltatások

Az elektronikai ipar területén rengeteg részletre kell ügyelni, ami azok számára, akik nem jártasak ebben a világban, nem is észrevehető. Az antisztatikus munkaruhák viselete éppen ilyen tényező, hiszen ezek a speciális öltözetek úgy vannak kialakítva, hogy különleges szálakat szőnek a textilbe, amelyek elvezetik az elektromos töltéseket. Az ESD védőruhák viselése kötelező az ilyen területeken, hiszen védelmet kell nyújtani az igen érzékeny alkatrészeknek, például nyomtatott áramköröknek.

Szigorú előírásoknak megfelelő, magas vezetőképeségű ESD védőruhákra van szüksége valamennyi munkavállalónak, aki az elektronikai iparban dolgozik. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy az öltözeteknek kényelmeseknek is kell lennie, hiszen a szakemberek ezeket viselik a teljes munkaidő alatt, hatékony munkát pedig csak akkor lehet végezni, ha komfortosan érzik magukat a dolgozók. Nem éri meg tehát olyan ESD védőruhát választani a munkavállalóknak, amik csak speciális feladatuknak tesznek eleget, de nem biztosítanak kényelmes viseletet, vagyis a jó szabás és kiváló szellőzés is lényeges szempont. Mindemellett arról is érdemes gondoskodni, hogy az ESD védőruhák jól illeszkedjenek a cég profiljába, az igazán igényes munkaruházaton a logó is fel van tüntetve.

A felhasználási területnek megfelelő ESD védőruha kiválasztása, beszerzése, logózása, valamint tisztítása sok teendőt foglal magába, ám ha szeretné, hogy egy teljes körű szolgáltatást nyújtó cég levegye a terhet a válláról, mi tudjuk a megoldást! A Bardusch-Bértextília Kft. szakértőire mindenben számíthat! Az ESD védőruhák beszerzésétől a logózáson át a rendszeresen végzett, szakszerű tisztításig valamennyi feladatot ránk bízhatja.

Szeretné megismerni tevékenységünk részleteit? Látogasson el www.bardusch.com weboldalunkra, ahol mindenről tájékozódhat! Munkatársaink szakértelmének és tapasztalatának köszönhetően munkavállalói mindig az előírásoknak megfelelő, kényelmes, igényes ESD védőruhát viselhetnek, Önnek csak annyi a dolga, hogy megrendeli szolgáltatásunkat és megosztja velünk igényeit. Ha van olyan kérdése, amire honlapunkon nem kapott választ, forduljon hozzánk bizalommal az info@bardusch.hu e-mail címen vagy a +36-96-566-290-es telefonszámon!