Az autódekoráció hatása a költségekre

2023 febr 6. | Szolgáltatások

Az autódekorációval a céges költségeket is pozitív irányba tudja befolyásolni. Az autófólia vagy autómatrica jobban megéri, mint gondolná!

Egy cég kiadásai és bevételei ideális esetben fordítottan arányosak, több a bevétel és kevesebb a kiadás. Az autódekoráció egy olyan eszköz, amivel könnyedén tud hatni a céges költségekre. Azt is összefoglaljuk, hogy mit nyer, ha az autófóliázást igénybe veszi.

Az autódekoráció bevételt hoz, kiadást spórol

A matrica vagy a részleges, illetve teljes fólia már önmagában kiadást jelent a cég számára. Azt fontos megjegyezni, hogy a tartós anyagok és a korszerű technológia egyszerű, gyors rögzítést, hosszú távon megmaradó autófóliát jelentenek. Az autófóliára a felhelyezés után már nem kell költeni, amikor úgy dönt a tulajdonos, a karosszériáról el lehet távolítani.

A fólia alatt a karosszéria eredeti szépségében és épségében marad meg. Ez a cégnek szintén előnyös anyagi szempontból, mert a céges jármű kevésbé veszít az értékéből. A karosszéria karbantartására nem kell költeni, hiszen a teljes járművet beburkoló változatok védik az autó felületét.

Az autódekoráció a reklám büdzsét nem veszi igénybe, mert egyszer kell rá költeni. A bevételekre viszont már nem marad hatástalan. Ahol az autó megfordul, ott látni fogják a céges autódekort, aminek a nyomában új ügyfelek, vásárlók, növekvő bevételek járnak.

Az autódekoráció elkészítése nem jár több nap munkával, így a céges járműveknek nem szükséges pótlást keresni, nincs bevétel kiesés sem.

A céges autódekor elkészítése a számunkra rutin feladatot jelent, a megrendelőnek pedig rengeteg előnnyel jár. Amennyiben az autódekorálás lehetőségei mellett Ön sem szeretne elmenni, csak egyet kell megtennie, megrendelni a szolgáltatásunkat.

A vadonatúj autódekor megrendelése és használata jelentős hatást fog gyakorolni a cége jövőjére. Ha meggyőztük és még hiányzik a fólia vagy a matrica a karosszériákról, a honlapunkon, a www.autodekor.hu webcímen találja a csapatunk elérhetőségeit. A +36-30-214-27-63, +36-23-78-73-53 telefonszámokon és a dekor@autodekor.hu email címen nyújtunk további tájékoztatást.