Az állathamvasztás valódi segítség

2021 szept 10. | Szolgáltatások

Bár a halál az élet természetes velejárója, a legtöbb ember mégis igyekszik távoltartani magát még a gondolatától is. Előbb-utóbb azonban sajnos elkerülhetetlenné válik, hogy az ember elveszítsen valakit, aki fontos neki, ezt pedig nem könnyű feldolgozni. Rendkívül megterhelő lelkileg, ha valakinek a társa, családtagja, barátja távozik az élők sorából, de az is lehet ugyanennyire fájdalmas, ha a házi kedvenctől kell búcsút venni. Ez utóbbi esetben hivatott enyhíteni a fájdalmat az állathamvasztás, ami minden gazdi számára igénybevehető szolgáltatás.

Amikor egy embertársát veszíti el valaki, akár temetés, akár hamvasztás mellett dönt, a kapcsolódó teendőket szakemberek végzik. Ám abban az esetben, ha a gazdik a temetést választják, maguknak kell gondoskodniuk minden felmerülő feladatról, ami rendkívül megnehezíti az egyébként sem könnyű helyzetet. Elsősorban ez az oka annak, hogy az állathamvasztás nem csak azoknak kedvez, akiknek nincs saját kertjük; társasházi lakásban és családi házban élőknek egyaránt hatalmas segítség egy ilyen szolgáltatás. Kézbe fogni az élettelen testet és a hideg földbe helyezni azzal a gondolattal, hogy néhány napja vagy hete még boldogan játszott ugyanott az állat, olyan élmény, amit senki sem kíván magának. Ezzel szemben az állathamvasztás minden terhet levesz a gyászoló gazdik válláról, fizikailag és lelkileg egyaránt támogatást nyújt.

Az állathamvasztás nem csak a gyász időszakát képes megkönnyíteni, hanem hosszabb távban gondolkodva is jó választás. A sírhellyel szemben ugyanis – amit egy költözéssel máris maguk mögött hagynak a gazdik – az urnába kerülő hamvakat akár egy életen át meg lehet őrizni.

Ha elérkezett a szomorú pillanat, amikor kedvence földi élete a végéhez ért, és érdekli az állathamvasztás, forduljon hozzánk bizalommal! Mi arra törekszünk, hogy mindenben megkönnyítsük a helyzetet, és támogassuk a gazdikat, ahogyan csak tudjuk. A www.kisallathamvaszto.hu weboldalon mindent megtudhat az állathamvasztás részleteiről, amennyiben pedig segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-330-4782-es telefonszámon vagy írjon üzenetet honlapunkon keresztül!